Store udendørs ToughBoard-skilte

Henled folks opmærksomhed på de vigtigste sikkerhedsforanstaltninger på store skilte, som er trykt i fuld farve, og som kan holde udendørs i over 10 år.

  • Fang folks opmærksomhed, selv på afstand: Store trykte skilte af aluminiumskomposit i en størrelse på 2440 x 1220 mm, der kan kombineres til endnu større skilte
  • Kvalitet, du kan regne med: Forbliver læsbare i over 10 år, selv i ekstreme udendørs miljøer, bøjes og brækkes ikke, kan modstå stød samt mange forskellige temperaturer og vejrforhold.
  • Overholder standarder: Overholder ISO 3864 og ISO 7010 og er på linje med ISO 20560-standarden, som udvikles til opmærkning af tanke

Da de kan holde i over 10 år udendørs, er vores nye hårde ToughBoard-skilte en fantastisk løsning til forsyningsværker, der skal videregive vigtige sikkerhedsoplysninger. Virksomheder inden for kemikalie-, olie- og gasbranchen kan få tydelig opmærkning af indholdet af tanke samt de forbundne farer og helbredsrisici med vores nye ToughBoard. Vores nye, store ToughBoard-paneler, som kan monteres på hegn eller stolper, er ideelle til at gruppere vigtige sikkerhedsoplysninger, der kan ses af enhver, som ankommer på en industrifacilitet.


Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.