Design af en hvilken som helst label med Brady Workstation-apps

Med Brady Workstation får du professionelle, brugervenlige apps til design af produkt- og kabellabels samt sikkerhedsskilte i høj kvalitet. Med Brady Workstation bliver labeldesign nemmere, hurtigere og lettere at tilpasse til nye normer for labels takket være centraliserede opdateringer.

Vælg de apps, du har brug for

Brady Workstation apps

Brady Workstation tilbyder praktisk labeldesign (udskrivning fra stationære og bærbare computere) til en lang række fagfolk. Du skal blot vælge de apps, du har brug for, downloade den 30-dages prøveversion og så købe appsene, når du er sikker på, du er tilfreds med dem. Med de tilbudte apps til produkt- og kabelopmærkning samt sikkerheds- og anlægsskilte kan du:

  • designe og redigere brugerdefinerede labels og skilte
  • designe labelskabeloner og låse elementer for at sikre konsistensen
  • oprette kabellabels, som kun indeholder tekst
  • udskrive lockout-procedurer og -mærker samt labels for energikilder
  • nemt konfigurere komplekse labelsekvenser
  • nemt importere data
  • nemt designe CLP-labels til kemikalier
  • designe sikkerheds- og anlægsskilte
  • automatisere oprettelsen af labels

De grundlæggende designfunktioner (Brady Workstation + Basic Design Suite) er helt gratis!

Mobilapps

Brady Workstation inkluderer også apps til nemt at designe eller færdigbehandle en lang række labels med enhver smartphone. Det er rigtig praktisk til at oprette en label på stedet, når man befinder sig i marken. Se vores mobilapps!

Nem forbindelse til printeren

Brady Workstation fungerer problemfrit sammen med en række af Bradys stationære og transportable printere. Du skal ganske enkelt forbinde en Brady-printer til en internetforbundet computer for at få adgang til Brady Workstation-funktionerne og udskrive dine labelskabeloner. Bradys avancerede labelprintere har også tovejskommunikation med Brady Workstation, og brugerne får besked, hvis de skal skifte labelmaterialer for at udskrive specifikke labeldesign.

Seneste nyt

BWS express labels

Design komplekse labels til laboratorieprøver på din telefon helt!

Med Bradys Ekspreslabels-app kan du designe komplekse labels til laboratorieprøver på enhver smartphone. Praktiske guider til labeldesign er inkluderet til problemfri oprettelse af labels til hætteglas, objektglas, kasser og reagensglas.

Se alle nyhedsartikler

Opgrader LabelMark til Brady Workstation

Det er utrolig nemt at opgradere LabelMark 4, 5 og 6 til Brady Workstation-appsene til labeldesign. Du kan endda bruge dine eksisterende filer med labeldesign og forbedre dem vha. de ekstra funktioner i Brady Workstation!

Få alle LabelMark-funktionerne og mere

Brady Workstation tilbyder alle de funktioner, som findes i LabelMark 4, 5 og 6, og kombinerer dem med yderligere funktioner til labeldesign. Med funktionen til at kombinere felter i Brady Workstation kan du for eksempel nemt sammenkæde 2 regnearksfelter til 1 stregkode. Brady Workstation, der er organiseret i separate apps, giver mange muligheder for tilpasning, og det er nemt at tilføje flere funktioner til labeldesign alt efter behov. Alle appsene fås i en 30-dages gratis prøveperiode, så du kan nemt undersøge, hvilke apps der bedst opfylder dine behov.

Brady Workstation LabelMark upgrade suite

Brug den praktiske LabelMark-opgraderingspakke til at få alle de effektive funktioner i Brady Workstation-appsene til labeldesign.

Red arrowFå en 30-dages gratis prøve


Nem overgang

Der fås en LabelMark-opgraderingspakke af apps, som gør det problemfrit at opgradere til Brady Workstation. Denne pakke består af udvalgte apps, der giver de samme funktioner som LabelMark. Labeldesign, der er oprettet i LabelMark 5 og 6, er fuldt ud kompatible med Brady Workstation, så du vil ikke skulle genoprette dine eksisterende design. Selv LabelMark 4-design kan blive kompatible med Brady Workstation efter brug af den gratis LabelMark 4-konverteringsapp. Desuden tilbydes LabelMark-opgraderingspakken til en langt lavere pris end den samlede pris for alle de separate apps, som er inkluderede i pakken.

LabelMark 4 converter

Hvis du har LabelMark 4 i stedet for LabelMark 5 eller 6, kan du prøve den gratis LabelMark 4-konverteringsapp, så du kan bruge dine eksisterende labelfiler i Brady Workstation.

Red arrowFå LabelMark 4-konverteringsappen

Videoer

Downloads

Få de seneste produktopdateringer, vejledninger, selvstudier, produktdemonstrationer med mere til din Brady Workstation.

Se alle downloads til Brady Workstation

Pakker

Programpakker til oprettelse af labels

Hver Brady Workstation-app kan downloades, testes og købes separat. Herudover inkluderer Brady Workstation også adskillige programpakker til labeldesign, som indeholder en kombination af apps, der ofte bruges af bestemte fagfolk. Der fås både programpakker til opmærkning af ledninger, opmærkning af produkter, sikkerheds- og facilitetsopmærkning, dataautomatisering og beskyttede labelskabeloner fra Brady Workstation, og alle pakkeløsningerne med apps har betydelige fordele.


Safety & Facility Identification Suite

Sikkerheds- og anlægsidentifikationspakke

Tilpas og opret sikkerheds- og anlægskilte og etiketter.

Product & Wire Identification Suite

Produkt- og ledningsidentifikationspakke

Opret nemt og effektivt etiketter til identifikation af produkt og ledning.

Product Identification Suite

Produktidentifikationspakke

Enkel og effektiv etikettering til produktidentifikation.

Wire Identification Suite

Ledningsidentifikationspakke

Opret nemt de etiketter til lednings- og kabelidentifikation, som du har brug for.

Print Partner Suite

Printpartnerpakke

Udfyld hurtigt etiketskabeloner og importér eller serialiser, for at udskrive dine etiketter.

Automation Suite

Automatisringspakke

Start automatisere at etiketoprettelse og udskrivning, for at spare tid og reducere fejl.

Brady Workstation: Asset Tag Suite

Aktivsporingspakke

Du kan nemt oprette de aktivkode- eller aktivplaceringsetiketter, som du har brug for.

BWS Scan & Print Suite

Scannings- og udskrivningssuite

Opret arbejdsgange for etiketproduktion, som du kan parre med en stregkode-scanningsenhed samt en Brady printer.

Brady Workstation Lab Suite

Opmærkningspakke til laboratorier

Opret labels til hætteglas, reagensglas og objektglas samt andre prøver eller andet udstyr på laboratorier.

Apps

Brady Workstation apps

Apps til design af produkt-, lednings- og kabelopmærkning samt sikkerhedslabels og -skilte

Du kan designe brugerdefinerede labels og skilte, redigere labelskabeloner og oprette forbindelse til ekstra værktøjer for at opnå større effektivitet vha. de multifunktionelle og meget nyttige apps.

Apps til design af produkt-, kabel- og ledningslabels

Hurtigt design af tekstlabels, automatisering af import af labeldata eller skift fra vandret til lodret justering af labeldataene vha. praktiske apps til design af produkt- og kabellabels.

Apps til design af sikkerhedslabels og -skilte

Nemt design af sikkerhedsskilte, rørmærker, lockout/tagout-procedurer, advarselslabels mod lysbue og CLP-labels vha. brugervenlige apps til design af sikkerhedsskilte og -labels.

Systemkrav: 1.5 GHz eller hurtigere 32-bit (x86) eller 64-bit (x64) processor, 4GB RAM mindste hukommelse (8GB anbefales), Windows 7, 8, 8.1 eller 10, diskplads på mindst 500 MB, 30 MB til hver installeret app.

Du kan designe en hvilken som helst label med Brady Workstation-appsene og -funktionerne.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.