Effektiv sporing og administration af aktiver

FlexTrakLogo

Med FlexTrak kan du effektivt spore, tjekke og administrere aktiver eller lagerbeholdninger fra et hvilket som helst sted med wi-fi.

Effektiv sporing og administration af aktiver

Når systemet er konfigureret, kan brugerne nemt tilføje eller fjerne aktiver fra materiale- eller lagerbeholdningen ved at scanne aktivets stregkode eller indtaste dets serienummer. FlexTrak opretter adgang til dataene for det specifikke aktiv. Dataene for aktiver kan ændres på samme måde af specifikke brugere, som har tilladelse til at opdatere egenskaberne og oplysningerne for aktiver i softwaren for at administrere aktiver. Rapporter om opbevarede eller opdaterede aktiver kan genereres automatisk.

Nemt at bruge

Brady tilbyder at hjælpe med den indledende konfiguration af FlexTrak og har teknikere på standby for at hjælpe med at løse eventuelle fremtidige problemer. Fra da af kan brugerne scanne aktiver ind eller ud eller indscanne yderligere produkter ved levering og udscanne dem ved brug eller nemt opdatere oplysningerne om scannede aktiver. Der kan eksporteres data til Brady Workstation-apps via et regneark for nemt at designe labels med stregkoder, som kan udskrives på en lang række BradyPrinter-printere.

Adgang hvor som helst

FlexTrak er skybaseret software, som man kan oprette adgang til hvor som helst vha. en adgangskode, så længe der er wi-fi-dækning. Softwaren fungerer på en lang række skærme, inklusive de fleste smartphones, tabletcomputere samt bærbare og stationære computere.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.