Nem optørring af industrielle udslip

HandySorb er et praktisk værktøj til at optørre udslip på mange forskellige arbejdssteder. HandySorb-moppen har et håndtag, som kan forlænges, og fungerer sammen med specialdesignede klude, så udslip kan optørres på en meget effektiv og nem måde.

Sikker optørring af udslip

HandySorb fungerer sammen med kemisk inaktive klude og puder af smelteblæst polypropylen, der ikke reagerer med noget udsluppet stof. Moppens system til hurtigt at give slip på kluden gør dig i stand til at optørre mange forskellige væsker uden nogensinde at skulle røre ved nogen af de optørrede stoffer. Om nødvendigt kan håndtaget, der kan forlænges, bruges til at holde en sikker afstand under optørring af et udslip.

Nem at bruge

HandySorb-moppen er nem at håndtere og er mere ergonomisk sammenlignet med kun at bruge klude eller granulater til udslipskontrol. Når der bruges HandySorb-klude, som er nemme at påsætte, vil brugerne ikke skulle bøje sig forover eller sidde på hug for at fjerne et udslip lige så tit, som det ellers er tilfældet. Når HandySorb-moppens håndtag er forlænget maksimalt, øges brugerens rækkevidde med 1,83 meter, så der opnås bedre og nemmere adgang til områder, der er svære at nå.

Meget effektivt

De klude, der bruges sammen med HandySorb, kan absorbere udslip på få sekunder. Hver klud kan absorbere spildte væsker på op til 25 gange dens vægt, så mængden af og omkostningerne til affald, der skal bortskaffes, reduceres. Det gør HandySorb til et ekstremt effektivt værktøj til optørring af udslip i enhver branche.

HandySorb sellsheet

Få alle produktoplysningerne på ét praktisk referenceark.

Red arrowFå produktoplysninger

HandySorb kit

Nem optørring af industrielle udslip! Interesseret?

Red arrowFå et tilbud

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.