Effektiv sporing af flangeinspektioner og -reparationer

Vores holdbare og meget synlige flangemærke med komponenter, der kan afrives, gør brugerne i stand til nemt og effektivt at spore de forskellige stadier i forbindelse med lukninger, flangeinspektioner, lækagetest og reparationer.

Meget synligt og effektivt

Flangemærket fås i fuld farve og med høj opløsning, så man får den bedst mulige synlighed, og det kan frit tilpasses, så det er effektivt til mange forskellige situationer.

  • antallet af mærkekomponenter kan tilpasses til det nødvendige antal inspektions- og reparationsstadier
  • mærkekomponenterne kan perforeres, så det er nemt at rive dem af og spore de forskellige stadier for inspektioner og reparationer
  • mærkerne kan have informationer på begge sider og kan endda indeholde anvisningstegninger, idet de trykkes med høj opløsning
  • alle flangemærkerne leveres med et forudskåret hul, så de nemt kan fastgøres til en flange eller bruges til andre formål på arbejdspladsen

Forbedret læselighed vha. udskrivning på stedet

Der kan skrives på det nye flangemærke, og dets læselighed kan også forbedres ved at færdiggøre det på stedet med BradyPrinter i7100-printeren. Printeren kan endda genkende tilpasselige mærker, så eventuelle åbne felter i designet kan udfyldes tydeligt med specifikke flange-, sted- eller andre oplysninger efter behov. Udskrivning af oplysningerne på mærket resulterer i forbedret læselighed og giver enestående modstandsdygtighed over for kemikalier, så mærkernes holdbarhed øges, hvilket begge dele er ekstremt vigtigt for arbejdspladsens sikkerhed.

Ekstremt holdbart

Flangemærket er lavet af vores holdbare label- og mærkematerialer til industriel brug og giver enestående modstandsdygtighed over for en lang række kemikalier og fedtstoffer, så det forbliver læseligt, og dets holdbarhed styrkes. Flangemærket har også god modstandsdygtighed mod at blive revet i stykker, så man undgår utilsigtet fjernelse af mærkekomponenter.

Fjern enhver tvivl ved at teste en prøve i dit eget miljø

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.