Effektive daglige traktorinspektioner

Tractor Tag understøtter øget effektivitet af den daglige inspektion af udstyr og synligheden, samtidig med at udstyrets sikkerhed og overholdelsen af krav forbedres.

Øget effektivitet af inspektion

Tractor Tag indeholder trin til bedste fremgangsmåder for effektive daglige inspektioner af traktoren før brug. Mærket omfatter en praktisk holder og et system til skrivbare indlæg, som let kan fastgøres på traktorerne enten med nitter, kabelbinder eller epoxyharpiks. Både holderen og indlægget kan tilpasses til specifikke krav som f.eks. virksomhedens politik.

Bedre udstyrssikkerhed

Brugerne vil kunne tilføje datoen for deres inspektion og deres underskrift på mærkets indlæg, som er sat fast på udstyret. Hvis udstyret ikke består det daglige tjek, skal indlægget fjernes, så der efterlades et tydeligt ikon, som viser, at udstyret ikke må bruges, og en besked om, at der kræves inspektion, i den tomme holder. Det advarer kolleger om ikke at bruge udstyret og i stedet informere deres overordnede. Mærket fås på ethvert sprog, så kommunikationen om udstyrssikkerhed kan optimeres.

Forbedret overholdelse af lovkrav

I EU-direktiv 2009/104/EF står der, at arbejdsgivere skal tage de nødvendige forholdsregler for at sikre medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Dette inkluderer regelmæssige udstyrsinspektioner udført af en kompetent person og dokumenterede inspektionsjournaler. I kombination med datoer og underskrifter giver de anbefalede inspektionstrin på mærkets indlæg den krævede registrering til at demonstrere overholdelse af direktivet.

Distributørpartnere

Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder. Kunderne kan bruge Bradys produkter til at øge sikkerheden for mennesker og produkter, produktiviteten og resultaterne og inkluderer effektive labels, skilte, sikkerhedsenheder, printsystemer og software. Virksomheden blev grundlagt i 1914 og har en forskelligartet kundegruppe inden for elektronik, telekommunikation, produktion, elektrisk, konstruktion, medicin, luftfart og en lang række andre brancher.


Det faktiske produkt kan afvige fra billedet på hjemmesiden.
At tilbyde en række opmærkningsløsninger & services i Europa og resten af verden.