SkipNavLinkText
menu

Komplet opmærkning af maskiner under produktion

Casestudy

Store maskinproducenter har brug for at levere pålidelig sporbarhed for forsyningskæder af de dele, de producerer og monterer i maskiner. Desuden er der behov for instruktioner og sikkerhedsadvarsler på eksterne maskinkomponenter til kundernes orientering. Det kræver en lang række opmærkningsløsninger i høj kvalitet at opmærke motorer, interne dele og komponenter, som betjenes af kunderne, forsvarligt.

Udfordringen: Effektiv udskrivning af en lang række labels

En producent af landbrugsmaskiner brugte forskellige udskrivningssystemer til at opmærke motorer og interne maskindele, ledninger, kabler og eksterne komponenter, som betjenes af kunderne. Hvert system krævede hver sin proces for oplæring, forbrugsvarer, leverandører og vedligeholdelse. Virksomheden havde brug for et enkelt hurtigt og alsidigt udskrivningssystem, der kunne opfylde flere forskellige roller, til produktion af både kabel- og komponentlabels til industribrug og veldesignede kundeorienterede sikkerheds- og instruktionslabels.

Løsningen: Et enkelt brugervenligt labeludskrivningssystem

Brady Corporation tilbyder den alsidige og brugervenlige BradyPrinter i5300-industrilabelprinter, som kan udskrive yderst præcist på et stort udvalg af pålidelige labels, der er blevet testet af kunder over hele verden. Intuitive apps til labeldesign, som omfatter valgfri automatiske udskrivningsfunktioner, fuldender Bradys svar på maskinproducenternes behov.

BradyPrinter i5300-industrilabelprinter kan udskrive på 1.400 lagerførte dele, inklusive 80 forskellige typer labelmateriale. Systemet kan udskrive ved 300 og 600 dpi, så det kan skabe både store og små labels til interne dele, mærkeplader, ledningsmærker, kabellabels, instruktionslabels og sikkerhedsskilte til maskiner. Det er let at skifte labelmateriale, og det kan gøres på mindre end 20 sekunder takket være et fejlfrit produktdesign, hvor labelmaterialet blot skal indsættes og låses fast, og så er du klar til at udskrive, samt automatisk printeropsætning, som styres af en smart chip i labelmaterialerne. Desuden udskriver BradyPrinter i5300 fejlfrit fra første label, og der opstår ikke noget spild.

Labels, som kan udskrives med BradyPrinter i5300, omfatter materialer til industribrug, som kan modstå varme, kulde, brændstoffer, olie, slitage, snavs, fugt, UV-stråling og vejrforhold. Brady tilbyder et ark med tekniske data for hver type labelmateriale og kan levere prøver til test i specifikke produktionsmiljøer. Blandt anvendelsesområderne er produkt- og komponentopmærkning, kabelopmærkning, panelopmærkning, mærkeplader, lagerkontrol og aktivsporing.

Med Brady Workstation-apps bliver det let at designe og udskrive alle labels med BradyPrinter i5300. Labelskabeloner kan designes og beskyttes med nogle få trin, og de kan, hvis ønsket, hente variable data fra virksomhedssystemer. Tovejskommunikation mellem apps, printer og den indsatte forbrugsvare sikrer fejlfrit labeldesign, så der opnås minimalt spild, tidsbesparelse og øget produktionseffektivitet.

i5300-printer
i5300-labels

Resultater: Alle labels, et system

Med en eller flere BradyPrinter i5300-printere og udvalgte labelmaterialer kan maskinproducenter skabe alle de labels, de har brug for, internt i virksomheden med stor effektivitet og hastighed. Skift af labelmateriale tager mindre end 20 sekunder, og printeren udskriver fejlfrit fra første label. Brugerne oplever problemfri betjening med BradyPrinter i5300, når der udskrives produktlabels, komponentlabels, dellabels, kabellabels og panellabels samt labels til kundebrug.