SkipNavLinkText
menu

Effektiv opmærkning af pakker med skruer og bolte

Casestudy

VP750 Labelprinter brugerdefinerede labels

Etra Oy er leverandør og producent af tekniske produkter af høj kvalitet og leverer produktionsservice og servicekoncepter, så kunderne kan fokusere på deres kerneforretninger.

Udfordringen: At optimere en stor lagerbeholdning af fortrykte labels

Etra Oy ønskede at optimere labelopmærkningen i deres store logistiske center i Finland, især for pakker med bolte og skruer, som de sælger i alle tilgængelige størrelser. Deres store lager af fortrykte labels blev ved med at vokse i takt med deres udbud, og en mere effektiv opmærkningsproces blev nødvendig.

Løsningen: Integreret labelprinter i fuld farve med høj kapacitet

Brady foreslog VP750-labelprinter, som hurtigt kan udskrive store mængder papirlabels i fuld farve og høj opløsning. Printerens funktioner giver mange muligheder for at designe pakkelabel på stedet, både for at opmærke og spore pakkernes indhold og med henblik på markedsføring og branding. Billeder, logoer, stregkoder, serienumre og farver kan let inkluderes i designet.

Brady leverede også et antal ruller med labels i brugerdefinerede størrelser, som passer til alle Etras pakker med skruer og bolte. Disse registreres nemt af printeren og den software, Etra bruger, så der ikke opstår fejl i labeldesignet.

Desuden ydede Bradys tekniske eksperter support til installationen af VP750-labelprinteren og integrerede den med Etras ERP-system og eksisterende arbejdsgang. Når bolte eller skruer omemballeres, indtastes nummeret og typen for hver kasse i systemet sammen med antallet af kasser, og disse data kan genbruges til at udskrive labels på VP750. Printeren blev udstyret med en tilbagespolingsenhed, så de udskrevne labelruller nemt kan indsættes i Etras eksisterende labelapplikator.

VP750 label printer

Resultatet: Reolhylder fyldt med udskrevne labels blev udskiftet med nogle få tomme labelruller

Et lille antal ruller med labels i brugerdefinerede størrelser, som passer perfekt til VP750-labelprinteren, erstatter nu den store lagerbeholdning af labels med forskellige fortryk i Etras logistiske center. Operatørerne skal ikke længere søge efter den rigtige label. Når labelstørrelsen er kontrolleret, kan alle fordesignede data nemt og hurtigt udskrives med stor præcision på labels i fuld farve med VP750-labelprinteren. Det er meget hurtigere end tidligere at tilføje farver eller ændre en labels udseende. VP750-labelprinteren tilfører en meget praktisk fleksibilitet i labeldesign og implementering til arbejdspladsen.