SkipNavLinkText
menu

Hurtig opmærkning af skibskabler

Casestudy

En stor tørdok opmærker skibs- og rigkabler med pålidelige, halogenfri kabelmærker for at opfylde kundernes behov og hjælpe vedligeholdelsesteams med hurtigt at udskifte defekte kabler.

Udfordringen: Hurtig levering

Når et skib eller en olierig ankommer til en tørdok, skal alting være parat til, at servicering kan begynde med det samme. Kunderne stoler på, at skibsværftet hjælper med at gøre deres aktiver driftsklar igen så hurtigt som muligt. Hurtig levering, uanset opgave, er af vital betydning, for at skibsværftet kan overholde kundernes frister.

Løsninger: Hurtige, store leveringer af labels med tæt support

Brady kan hurtigt levere store mængder af mærker, labels og ledningsmærker i høj kvalitet. Ud over en hurtig forsyningslinje opretholder Brady også tæt kontakt og er klar til at besvare ethvert spørgsmål, så snart det opstår, og at løse enhver yderligere udfordring på stedet.

Vores B-7643 halogenfri kabelmærker er perfekt til at opmærke ikkeeksponerede kabler til skibe og olierigge. De trykte mærker kan modstå høje og lave driftstemperaturer på mellem 90 °C og -40 °C, 95 % luftfugtighed og UV-eksponering. De forbliver også læselige efter kontakt med en række kemikalier, olier og brændstoffer. Desuden forårsager kabelmærkerne ikke nogen farlige dampe i tilfælde af brand for at beskytte medarbejdere og besætning. Kabelmærkerne kan udskrives på Bradys fabrikker eller i tørdokken med en BradyPrinter i7100-industrilabelprinter.

Brady leverer også vinylmærker til markering af, hvilke komponenter der endnu ikke er blevet inspiceret. Mærket hjælper tørdokken med at optimere effektiviteten, og det er meget fleksibelt at bruge. Brugertilpassede mærker kan efter behov udskrives i farver på skibsværftet med BradyPrinter J5000-labelprinteren til fuld farve.

Ud over alt dette bruger tørdokken også en bærbar BMP71-labelprinter, ledningsmærker og Bradys alsidige B-595-vinylkomponentlabel til opmærkning.

zero halogen cable markeri7100 label printer

Resultater: Hurtig opmærkning af skibslabels

Tørdokken kan overholde stramme leveringsfrister og opfylde kundernes krav, så pålidelig kabelopmærkning ikke længere skaber bekymring.