SkipNavLinkText
menu

Opnå hurtig opmærkning af en lang række forskellige
beholdere til laboratorieprøver

Casestudy

Udfordringen: Hurtigere opmærkning af laboratorieprøver

Et mellemstort medicinsk laboratorium analyserede sin proces til håndtering af laboratorieprøver i bestræbelserne på at opnå mere effektiv drift. Forskerne var enige om, at de brugte for meget tid på identifikation og opmærkning af prøver. Processen omfattede gentagen indtastning af oplysninger, ofte i flere forskellige udskrivningssystemer, fordi det ikke var særligt klart, hvilket system der kunne udskrive de bedste labels til en bestemt prøvebeholdertype.

Løsningen: En enkelt brugervenlig præcisionsprinter til labelopmærkning af enhver prøve

Brady Corporation tilbyder BradyPrinter i5300-industrilabelprinter, en tidsbesparende opmærkningsløsning, som udskriver præcise og pålidelige labels til enhver beholder til laboratorieprøver med rekordhøj hastighed.

BradyPrinter i5300 udskriver præcise labels til objektglas, hætteglas og reagensglas i alle relevante størrelser, inklusive labels til låg til hætteglas, uden at noget materiale går til spilde. Selv de allermindste labeludskrifter vil være yderst læsbare takket være fremragende gengivelse af små skrifttyper ved 600 dpi. Opsætning og kalibrering af printeren sker automatisk takket være smart chips i dedikerede labelforbrugsvarer, som blot skal indsættes og låses fast, og så er printeren klar til at udskrive. Med BradyPrinter i5300 kan forskerne indsætte en ny labeltype og få de første labels udskrevet inden for 20 sekunder uden nogen manuel justering af sensor, varme eller udskrivningshastighed. Printeren er også udstyret med en tydelig farveskærm, som viser intuitiv, brugervenlig navigation, inklusive selvstudier.

Hver labeltype, som kan indlæses i BradyPrinter i5300, er blevet testet internt i Bradys laboratorier og af kunder over hele verden. Brady tilbyder labels til hver type prøvebeholder, som bliver siddende og forbliver læsbare, selv når de udsættes for laboratoriekemikalier, autoklaver og opbevaringsforhold, som omfatter frysere og flydende nitrogen.

Med Brady Workstation-apps til labeldesign kan opmærkning af prøvebeholdere automatiseres yderligere. Data fra laboratoriets LIMS- eller ERP-systemer kan hentes og indsættes automatisk som serienumre, stregkoder eller QR-koder i labelskabeloner, som er tilpasset og er klar til udskrivning med BradyPrinter i5300. Printeren advarer endda brugeren, hvis den forkerte labelstørrelse indsættes, takket være teknologi med tovejskommunikation mellem labelforbrugsvaren, printeren og apps til labeldesign.

i5300-printer
i5300-laboratorielabels

Resultater: Hurtig og fejlfri opmærkning af prøvebeholdere

Forskerne kan nu hurtigt udskrive pålidelige labels, som passer perfekt til prøvebeholderen, enten fra printerens intuitive farveskærm eller fra laboratoriets LIMS. Det er nemt og hurtigt at skifte forbrugsvarer. Printeren genkender alle labeltyper og sender en advarsel, hvis der skal indsættes en anden labelrulle for at kunne udskrive den label, der skal bruges til opmærkning af en specifik prøvetype.