SkipNavLinkText
menu

Meget effektiv opmærkning af udløbstid

Casestudy

Airbus Helicopters stræber efter at levere de allermest effektive helikopterløsninger til deres kunder, som betjener, beskytter og transporterer passagerer sikkert samt redder liv i krævende miljøer.

Airbus Helicopters øgede effektiviteten af deres brug af sæt med to fyldemasser ved at forbedre opmærkningen af udløbstiden.

Udfordringer

Airbus Helicopters oplevede ineffektivitet, hvad angik opmærkning af udløbstiden for sæt med to fyldemasser i deres Airplane Doors-afdeling. Udløbstider blev tilføjet manuelt på fortrykte labels med en række forskellige design, som passede til det store udvalg af fyldemasser i brug.

Der klargøres forskellige blandinger samtidig, som hver har forskellige udløbstider, og de manuelt udfyldte labels var nogle gange udfyldt unøjagtigt, så fyldemasserne størknede og skulle blandes igen. De eksperter, som udførte arbejdet, var også nødt til at se nøje på udløbstiderne for at tjekke dem, hvilket også kunne resultere i tabt tid og tabte materialer.

Airbus ville have en løsning, som kunne øge effektiviteten af opmærkningen af udløbstiden for sæt med to fyldemasser markant ved at bruge en minimal opsætning og blot 1 label.

Løsninger

Vi foreslog en BradyPrinter i7100, som var programmeret specielt til Airbus. Printerens industrielle berøringsskærm, som kan betjenes med handsker på, viser nu de sæt med fyldemasser, som bruges i Airbus Helicopters. Medarbejderne behøver kun trykke på det tilsvarende ikon for at få en label efter at have bekræftet eller redigeret tidspunktet for blanding. Alle udløbstiderne for de forskellige blandinger er forprogrammerede på BradyPrinter i7100 og udskrives på Bradys B-424-papirlabel. Brady foreslog også labeldesignet på linje med specifikationer fra Airbus Helicopters.

i7100 Printer

Resultater

Airbus Helicopters bruger nu adskillige effektive arbejdsstationer til opmærkning af udløbstiden, som ikke engang kræver en computer. De flere forskellige fortrykte labels er blevet erstattet med en enkelt labelrulle, og udløbstiden tilføjes ikke længere manuelt. Fagfolkene kan nu arbejde hurtigere med færre opmærkningsfejl, og de kan meget hurtigere se, hvilken blanding af fyldemasse de skal bruge.