SkipNavLinkText
menu

Vi kan opmærke rør på en hvilken som helst fabrik hvor som helst i verden som en hjælp til at reducere ulykker og øge effektiviteten på fabrikken. Vores rørmærker fås i 3 kvaliteter og kan tilpasses efter behov, så de inkluderer oplysninger om alle slags rør, indhold og strømretninger, der er brug for på din fabrik.

Reducer ulykker, øg effektiviteten

Synlige og læsbare rørmærker, som angiver rørenes indhold og flowretning, kan øge effektiviteten for vedligeholdelsesmedarbejdere, når de skal finde de rør, der skal serviceres, og de ventiler, der skal lukkes. Ud over at øge effektiviteten er rørmærker også med til at forebygge ulykker ved at advare medarbejdere, underentreprenører og redningsfolk mod rør med farligt indhold.

Holdbar opmærkning af rør hvor som helst

Rørmærker reducerer ulykker på arbejdspladsen og øger effektiviteten, så længe de bliver siddende fastklæbet og forbliver læselige. Baseret på test i vores interne laboratorier med standardiserede testmetoder tilbyder vi rørmærker af typerne Indendørs, Udendørs og Udendørs+ med op til 10 års holdbarhed udendørs i barske miljøer.