SkipNavLinkText
menu

12 gange hurtigere sporing af blodprøver
med RFID-labels

Casestudy

RFID-labels RFID-scannere

En producent og tjenesteudbyder af blodprøvning for slutbrugere bruger RFID-labels til at gøre sporingsprocessen 12 gange hurtigere.

Udfordringen: Optimér sporing af blodprøver

En producent og tjenesteudbyder af enheder til blodprøvetagning ved fingerstik havde brug for at automatisere sin sporingsproces for at kunne administrere en stigende mængde blodprøver, som blev sendt af et voksende antal kunder. Blodprøver indsamles i prøveglas, og disse sendes til test hos forskellige laboratoriepartnere over hele verden. For at kunne spore alle prøver havde vores kunde brug for en automatisk løsning tilknyttet deres eksisterende ERP-system.

Løsningen: RFID-labels, printer, software og scanner

lab vials
RFID nordic id

Brady Corporation leverede B-7425 UHF RFID-labels, software til labeldesign, en printer til at udskrive og kode RFID-labels og en scanningsboks til at kontrollere, at forsendelserne er præcise.

B-7425 UHF RFID-labelen er fremstillet i polypropylen og bliver siddende fast på prøveglassets overflade. Med en størrelse på 45 x 30 mm passer den perfekt til blodprøveglas. Labelen er forsynet med en UHF RFID-antenne, som giver en læserækkevidde på 6 meter. Hvert eneste blodprøveglas forsynes med en label, når det modtages fra en slutbruger.

Vi leverede også software til labeldesign and an RFID-printer, som vores kunde kan bruge til at udskrive og kode alle RFID-labels på stedet. Koden i RFID-chippen genereres af kundens ERP-system via et tilpasset softwarelink, som er oprettet af Bradys teknikere. Det giver vores kunde mulighed for at implementere fuld sporbarhed uden at dele nogen personfølsomme data.

Før en forsendelse af blodprøveglas sendes til analyse hos et partnerlaboratorium, anbringes den i en specialdesignet ”forsendelseskasse” udstyret med faste AR 62 RFID-scannere. De scannede data vises på forsendelseskassen og sendes til kundens ERP-system for at angive, hvilke blodprøveglas der vil blive sendt.

Resultater: Integreret sporing af blodprøver

Vores løsning giver et integreret sporingssystem til blodprøver, som gør medarbejderne i stand til nemt at tilgå forsendelsesdata. Det eliminerer menneskelige fejl og begrænser manuel arbejdskraft, hvilket resulterede i en sporingsløsning, som vores kunde rapporterer at være 12 gange hurtigere end manuel stregkodescanning. Det er ikke nødvendigt at kunne se stregkoderne, og det giver også mulighed for hurtigere og mere regelmæssige opgørelser af beholdningen. Det er blevet meget nemmere at kontrollere og overvåge forsendelser, og det er muligt at tilgå mere effektive data, som kan spore forsendelsen, med nogle få klik.