SkipNavLinkText
menu

Elektronikbranchen

Brady tydelig, metodisk og holdbar opmærkningløsninger
reducere omkostningerne ved nedetid med 80 %

Download en brochure

Tydelig og holdbar opmærkning, som både er hurtig og fleksibel


Tydelig, metodisk og holdbar opmærkning af ledninger og komponenter er altafgørende i elektronikbranchen. Hastighed og fleksibilitet er vigtigt for at sikre en god rentabilitet i dette krævende professionelle miljø, hvor udviklingen går rigtig hurtigt. På et marked med så stor konkurrence kan det tidsmæssige og økonomiske pres være rigtig hårdt. Installatørerne, som altid er på farten og skal finde vej gennem trafikken, er under tidspres.

Derfor tilbyder Brady fagfolk i elektronikbranchen et komplet udvalg af transportable labelløsninger. Bradys labels er designede til at sidde godt fast i mange år, samtidig med at læsbarheden bevares. Alle Bradys labels kan udskrives på brugervenlige transportable labelprintere der kan betjenes med blot en hånd, så man får maksimal fleksibilitet under arbejdet i marken.

Brady tilbyder også et udvalg af bordplacerede printere, der er designet til at udskrive større mængder af labels. Brady, som tilbyder komplette løsninger til hele elektronikbranchen, har verdens største udvalg af opmærkningsprodukter. Ifølge brancheresearch kan Bradys systemer reducere omkostningerne ved nedetid med 80 %, accelerere fejlfindingen med 75 % og gøre installationer 20 % hurtigere.

De mest brugte lednings- og kabelmærker af god grund


Brady tilbyder et komplet udvalg af løsninger til lednings- og kabelopmærkning. Bradys selvlaminerende labels er den mest populære løsning til opmærkning af ledninger inden for informations- og kommunikationsteknologi samt telekommunikation, især til brug sammen med kobberkabler, de typiske CAT6- eller CAT7-løsninger. Brady tilbyder særlige labels, som ikke beskadiger fiberoptiske kabler, når de fjernes. Desuden rører Bradys labels til fiberoptiske kabler kun ganske let ved det fiberoptiske kabel og påvirker aldrig kablets dataoverførselskapacitet.

De selvlaminerende labels har vand- og UV-modstandsdygtig overlaminering til beskyttelse af deres tryk, så de både er egnede til brug udendørs og under jorden. Vores ledningsmærkers placering kan justeres, når de påsættes. Når de er opvarmede, er de også isolerende. Bradys udvalg af mærker giver mange muligheder, inklusive overlamineringer og evnen til at modstå barske miljøer i mange år. DuraSleeves er den foretrukne løsning for dem, som opbygger elskabe, idet de muliggør opmærkning af kabler før eller efter, de er påsat.

 • Labels til omvikling
 • Lednings- og kabelmærker
 • DuraSleeve-indlæg
 • DuraSleeve-holdere
 • Labelprintere og software
wirecablelabelling

Barske labels til barske miljøer


Når forholdene er barske, er Bradys labels endnu barskere. Bradys produktudvalg inkluderer holdbare materialer, som er designet specielt til forskellige hårde miljøer, inklusive alle typer af barske opløsningsmidler. Når de udskrives med de rigtige farvebånd, forbliver Bradys modstandsdygtige labels læsbare og sidder godt fast i årevis. De fås i flere forskellige størrelser.

Vælg det holdbare materiale, du skal bruge, og udskriv på det vha. det farvebånd, der passer til det, for at få labels og udskrifter, som med garanti er modstandsdygtige over for alle typer af opløsningsmidler.

Resistant-labels

Passer perfekt til alle paneler


Dem, som arbejder med at opbygge elskabe, skal opmærke mange terminaler. De forskellige producenter af skabe har forskellige krav til formen af labels og mærker. Flere og flere producenter af skabe har defineret et lille område på deres skabe, hvor man kan bruge en label. Uanset hvilken skabsproducent, du bruger, kan du være sikker på, at Brady har en skræddersyet løsning til at opmærke dit skab eller din klemmerække på en overskuelig måde. Bradys labels er designet til at sidde godt fast og modstå alle slags opløsnings- og rengøringsmidler. Brady tilbyder også et komplet udvalg af ledningsmærkeklips, der kan bruges sammen med klemmerækker fra alle producenter.

Der kan placeres en kontinuerlig strimmel af materiale over klemmerækken. I mange tilfælde bruges de originale klips fra producenten til at anbringe labelerne.

Terminal-Block-Marking

Standarder, krav og specifikationer


Brady bestræber sig på at levere opmærkningsløsninger som opfylder og overgår alle branchestandarder. Brady arbejder altid hårdt på at overholde de seneste og mest avancerede branchestandarder. Hvis du vil se en komplet liste over standarder, eller du har specifikke krav, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at føje dine krav til vores omfattende plan for laboratorietestning.

 • RoHS-kompatibilitet – begrænsning af farlige stoffer
 • Bly, kviksølv, krom, kadmium, bromerede flammehæmmere
 • UL-anerkendt
 • UL696 (Underwriters Laboratories): Opmærkning og labels er godkendt til denne testmetode fra USA
 • CSA-accepteret (Canadian Standard Association): Opmærkning og udskrivning er godkendt til denne testmetode fra Canada
 • Krav ifølge DIN VDE 0472, del 815: Metode til at afgøre halogenindhold