SkipNavLinkText
menu

Giv hvert aktiv en entydig digital identitet

En komplet RFID-løsning


FÅ EN GRATIS VEJLEDNING TIL RFID

Med RFID-labels kan aktiver tildeles entydige digitale identiteter, som gør det muligt at identificere og lokalisere dem alle på én gang, på afstand og i realtid, uden at aktiverne behøver være synlige. Der kan opnås betydeligt forbedret effektivitet i enhver branche med vores komplette RFID-løsning.

Dine behov. Din løsning.


For at udnytte det fulde potentiale på enhver unik arbejdsplads kan vi skræddersy vores RFID-løsning, som den fungerer for dig i dit arbejdsmiljø. En komplet RFID-løsning omfatter:

Labels

RFID-labels til industriel brug, som bliver siddende fast på dine aktiver med en aflæsningsrækkevidde, der er tilpasset dine behov.

OPLEV VORES RFID-LABELS
 

Printere

Printere, som hurtigt kan oprette yderligere RFID-labels på din arbejdsplads.

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER

Læsere

Læsere, som leverer de data, du har brug for, via apps eller software, der giver taktiske og strategiske fordele for din virksomhed.

OPLEV VORES RFID-læsere

Software-integration

integration af vores komplette RFID-løsning i din eksisterende informations- og kommunikationsteknologi.

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER
 

Komplette løsninger, der kan tilpasses kundernes behov ned til mindste detalje, gør nu RFID tilgængelig for en bred vifte af virksomheder, selv i miljøer, der anses for udfordrende for de fleste labels og læsere.

 

Et stort fremskridt inden for effektivitet på arbejdspladsen


Opnå uovertruffen effektivitet og produktivitet på din arbejdsplads med en pålidelig RFID-løsning. Lokalisér, identificér og spor flere aktiver på én gang og på en afstand af 15 meter, uden at de behøver være synlige. Eller anbring stationære RFID-læsere strategisk over hele arbejdspladsen for at fremskynde aktivsporingen maksimalt. Dirigér hurtigt medarbejdere til de aktiver, de skal bruge, i den mest optimale rækkefølge, opnå fuldt automatiserede lageropgørelser og kontrollér, at udgående forsendelser er komplette, på få sekunder.

Se. Kontrollér. Få udbytte.


Opnå yderligere indsigt med automatisk registrerede data om alle opmærkede aktiver, og træf velinformerede strategiske beslutninger om vigtige aktivnumre, deres placering, forebyggende vedligeholdelse og miljømæssige elementer. Beslutninger om lagerniveau kan understøttes af de nyeste data, som genereres og indsamles automatisk for at øge virksomhedens effektivitet og rentabilitet yderligere, når alle dine aktiver er forsynet med en entydig digital identitet.

Hvordan har det hjulpet andre virksomheder?

Læs vores casestudies!

Oplev vores komplette RFID-løsning!