menu

Mere effektiv sporing af aktiver

RFID-labels, der kan tilpasses efter behov,
og som passer til enhver overflade

Kontakt os for at drøfte dine behov

RFID Solutions 

Få en komplet løsning, der inkluderer alt fra en RFID-label, som er designet til dit miljø, til et automatiseret RFID-system.

 • RFID-labels: Formgivet, udskrevet og programmeret efter dine behov og klar til påsætning eller færdiggørelse i din virksomhed.
 • Udskrivning i din virksomhed: Programmering, udskrivning, serialisering eller færdiggørelse af brugertilpassede RFID-labels i din virksomhed.
 • Registrering af data: Registrer data fra eller føj data til dine RFID-labels fra en afstand på få centimeter med HF (højfrekvens) eller NFC (nærfeltskommunikation), op til 16 meter med UHF (ultrahøjfrekvens), ikke begrænset af en fri synslinje.
 • Integrering og automatisering: Automatisk registrering af data fra dine RFID-labels ved programmerbare intervaller med faste scannere og videresendelse af data til dit ERP-system.

Vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige kombination af produkter til at løse dine opmærkningsbehov.

Kontakt os for at drøfte dit behov

Den ideelle RFID-label


 • Dine artikler

  Hvilke artikler har du brug for at opmærke eller spore? Dine artiklers overflader vil være en hjælp til at finde den ideelle RFID-label.

 • Dit miljø

  Vi vælger den RFID-labelkonstruktion, som fungerer bedst i det miljø, du arbejder i.

 • Din frekvens

  Vil du scanne flere artikler samtidig på afstand af dem? Har du brug for at registrere en enkelt artikel i nærheden af den? Med en særlig scanner eller med en smartphone? RFID med HF (højfrekvens) eller UHF (ultrahøjfrekvens) vil være det optimale valg, afhængigt af dine beslutninger.

 • Din aflæsningsrækkevidde

  Ud over labelens konstruktion vil scannere have en direkte indvirkning på RFID-aflæsningsrækkevidden. Vi kan foreslå et bredt udvalg af RFID-scannere og -aflæsere, som passer til dine krav.

 • Din ideelle labelstørrelse

  Brady tilbyder labels og RFID-indlæg i alle former og størrelser, så den rigtige label passer optimalt til de artikler, du vil opmærke.

 • Dine data

  Brady kan udvælge den optimale RFID-chip til dine behov, alt efter hvilke data du ønsker, dine scannere skal registrere.

 • Din labelkonstruktion

  YDin ideelle label skal muligvis kunne sidde fast på kabler eller pulverlakerede overflader og kunne modstå kemikalier, olie og snavs eller ekstreme temperaturer. Brady tilbyder mange forskellige labelkonstruktioner, så du kan opnå optimal fastklæbning på enhver overflade og god driftsikkerhed i alle situationer.

 • Din skræddersyede udskrivning

  Brady kan udskrive dit logo og tekst i fuld farve på ethvert sprog og med et bredt udvalg af skrifttyper. Der kan indprogrammeres blanktegn til serialisering eller færdiggørelse med Brady-printere i din virksomhed.Kontakt os for at drøfte dit behov

 Brady vil hjælpe dig med at vælge den optimale labelkonstruktion til din anvendelse


 
 1. Udskrivbar overflade: Kan indeholde dit logo, tekst, serienummer eller en hvilken som helst anden udskrift med et blankt eller mat finish.

 2. Labelmateriale: Passer perfekt til overfladen af de artikler, som skal opmærkes.

 3. Valgfri sensor: En valgfri effektiv sensor til at registrere relevante data, inklusive temperatur.

 4. RFID-indlæg: En udvalgt, effektiv RFID-antenne baseret på din anvendelse.

 5. Klæbende: Udvalgt til at sidde godt fast under din anvendelse.

 6. Labelliner: Optimal fremføring af labels inden påsætning.

Anvendelser


 

Materiale- og udstyrsovervågning

 

Adgangskontrol

 

Overvågning af drivhuse

 

Indsamling af vedligeholdelsesog sikkerhedsdata

 

Kølekædeovervågning

 

Lagerstyring

 

Overvågning af datacentre

 

Sporing af prøver

Meget effektiv temperaturaflæsning på laboratorier

RFID-temperaturlabels muliggør trådløs temperaturaflæsning og ‑overvågning til en række enheder, udstyr, maskiner, racks, kabler og strukturer. De fleksible, temperaturregistrerende intelligente labels kan sættes fast på næsten aller overflader for at understøtte informeret proaktiv beslutningstagning.

Nem overvågning af temperaturer: Økonomisk temperaturovervågning med passive RFID-labels med ISO 18000-6C- og ISO14443-kompatibel NFC-grænseflade, der fungerer på en ETSI-kompatibel båndbredde, og som ikke kræver energi eller vedligeholdelse. Når der er behov for det, får labelerne tilført energi fra HF- eller UHF-kompatible aflæsere.

Kan sættes fast på alle overflader: Fås i et bredt udvalg af tynde og fleksible labelmaterialer til industriel brug med forskellige klæbemidler, så de kan sættes godt fast på jævne, ru eller pulverlakerede overflader samt på flade eller kurvede overflader.

Komplet løsning: Inkluderer RFID-labels, labelprinter, software til labeldesign, RFID-aflæser med hard- og softwaresupport.


Få mere at vide om vores RFID-temperaturlabels
 

Digitale første registreringer til luftfart

aerospace 

Labels med RFID giver hele luftfartsbranchens økosystem en løsning til datastyring og synlighed for livscyklussen for luftfartøjers elementer og komponenter – lige fra produkternes ibrugtagning til deres udfasning. Kombineret med et kvalitetssystem til udskrivning efter behov og ATA Spec 2000-kompatibel software er labels med RFID det ultimative værktøj til at forenkle og automatisere sporbarheden af luftfartøjers elementer og komponenter.

Skab digitale første registreringer: Udskrivning og programmering af den RFID-integrerede label i virksomheden på under 10 sekunder, i overensstemmelse med de seneste ATA Spec 2000-standarder og vha. tilpasselig og brugervenlig software.

Nemt at bruge: Unikt design, der er nemt at sætte fast på ledninger, kabler, kasser, flasker og andre specifikke overflader. Designet er også ultralet (< 1,5 g), ultratyndt (0,23 mm) og har en aflæsningsrækkevidde på op til 4 meter.

Komplet historik føjet til hver komponent: Få nemt indblik i komponenters oprindelse og historik, opdater komponenters historik med RFID-scanneren, og vær trygt forvisset om labelernes ekstremt lange holdbarhed, som gør det muligt at spore dem, lige fra deres fremstilling til de tages ud af brug.


Få mere at vide om vores RFID-løsning i luft- og rumfart

Fuld objekthistorik i hydraulikbranchen

Tilføj optegnelser for vedligeholdelse: Det er nemt at skrive yderligere optegnelser for vedligeholdelse til den integrerede NFC-chip vha. vores scanner.

Adgang til komplet objekthistorik: Det er nemt at læse alle oplysningerne fra den integrerede NFC-chip, selv når rør er monteret på en motor eller hydraulisk gruppe.

Sidder godt fast og forbliver læsbare: Vores omhyggeligt udvalgte labelmaterialer kan modstå høje temperaturer og barske rengøringsmidler.

Automatisk optælling af brugen af forme under produktion af chokolade

Industri 4.0-kommunikation fra maskine til maskine: Automatisk optælling af brugen af chokoladeforme vha. RFID-labels og en strategisk placeret scanner – uden menneskelig indgriben.

Automatisk udløsning af en underretning: Systemerne kan underrette vedligeholdelsesteamet eller lageret, når der er brug for en udskiftning.

Meget holdbart: Vores labels sidder godt fast i varme og kolde temperaturer.

Øget lagereffektivitet

Automatisk tjek af, om forsendelser er komplette: Sikring af at alle nødvendige artikler er læsset på den rigtige lastbil vha. en RFID-scanner ved hver port.

Optimering af leveringer til tiden: Ingen grund til tilbagekaldelse af lastbiler, hvis de kan godkendes til afgang vha. den automatiske optælling af artikler.

Øjeblikkelig fejlretning: RFID-scannere kan hurtigt registrere fejlagtige forsendelser, inden de læsses på en lastbil.

Optimering af kundernes tilfredshed

Alt om bord: Automatisk tjek af, om alle komponenterne i en kundes nye komplekse maskine er på lastbilen, vha. RFID-labels og en scanner.

Kontrol ved ankomst: Gør kunden i stand til nemt at tjekke, at alle komponenterne er ankommet, vha. en RFID-scanner og en specificeret liste.

Find manglende moduler: Gør teknikerne i marken i stand til hurtigere at finde ”manglende” komponenter, når ny maskiner samles.

Hvordan har det hjulpet andre virksomheder?

Læs vores casestudies!

Udnyt fordelene ved RFID i dit industrielle miljø


 • Opnå fordelene ved industri 4.0
  RFID-labels på aktiver, komponenter og forsendelser samt strategisk placerede scannere muliggør automatisk optælling af artikler, så der kan startes regelmæssig vedligeholdelse, eller fuldstændigheden kan sikres.
 • Større produktivitet
  At modtage, læsse, udvælge og sende varer bliver meget mere effektivt med de rette RFID-labels og -scannere.
 • Mindre omarbejde
  RFID har en fremragende godkendelsesgrad første gang, især sammenlignet med traditionelle stregkoder. Det kan markant reducere den tid, der bruges på at rette fejl som følge af fejlagtig scanning af stregkoder.
 • Større kontrol over aktiver
  Med RFID får du større kontrol over evalueringer og aktiver. Afhængigt af din konfiguration kunne du fastslå hele lagerbeholdningen med en eller flere scanninger.
 • Mere effektiv ressourcebrug
  Forbedret beholdningssporing med RFID muliggør bedre efterspørgselsplanlægning og en mere optimal fordeling af aktiver og ressourcer.

RFID vs. Stregkoder


RFID Barcode
Aflæsningsfart
Tusindvis ad gangen
En ad gangen
Fri synslinje
Kræves ikke
Kræves
Aflæsning - skrivning
Aflæsning og skrivning
Kun aflæsning
Opmærkning
Svært at kopiere
Let at kopiere
Aflæsningsrækkevidde
Op til 16 m
Op til 2 m