SkipNavLinkText
menu

Bilbrachen

Brady tilbyder globalt tilgængelige og fuldt ud automatiserede opmærkningsløsninger,
der er en hjælp til at opnå større produktion og bedre kvalitet

Download en brochure

Sporbare komponenter øger produktiviteten


At spore og opmærke de millioner af komponenter, som hver dag fremstilles, transporteres og samles til nye biler over hele verden er en større udfordring. Brady tilbyder globalt tilgængelige og fuldt ud automatiserede opmærkningsløsninger der er en hjælp til at opnå større produktion og bedre kvalitet. Bradys labels forbliver læselige under hårde forhold, så du kan være sikker på, at de strenge krav til sporbarhed opfyldes. På vores særlige laboratorier sørger vi for, at alle de materialer, som bruges i din opmærkningsløsning bliver testet ifølge dine specifikationer. Og vores ISO/TS16949:2002-certificerede produktion sikrer, at de produkter, du modtager, har den rette kvalitet hver eneste gang.

Automatiseret Sporbarhed og Opmærkning


Automatisk påsætning af din opmærkning er ikke blot hurtigt og effektivt, det reducerer også risikoen for menneskelige fejl (poka-yoke) og supplerer dine automatiserede inspektionssystemer. Bradys automatiserede opmærkningsløsninger sikrer 100 % sporbarhed og konsistent kvalitet.

Produktoversigt

ALF-Feeder 

ALF Feeder

ALF-labelføderen, som er hurtig, effektiv og nem at bruge, giver automatiseret labelpåsætning til overkommelige priser. Labelerne behandles ganske enkelt som enhver anden komponent og påføres nøjagtigt vha. dit automatiserede produktionsanlæg. Enhedens kompakte og holdbare design giver fleksibilitet og enkelhed, så automatiseret sporbarhed er inden for enhvers rækkevidde.

Kontakt os for at få yderligere oplysninger

A8500_80x80

BradyPrinter A8500-labelprinterapplikatoren

 

Med BradyPrinter A8500-labelprinterapplikatoren får man driftsikker automatisering af printpladeopmærkningen så der opnås komplet sporbarhed. Den udskriver og påsætter konsistent bittesmå labels fra vores udvalg af polyimidlabels til automatisk påsætning, som kan modstå hele produktionsprocessen til printplader.

 

THT Printer

Printere med termisk overførsel

Brady tilbyder et omfattende udvalg af printere til udskrivning af små eller store mængder. Vores printere kan håndtere mange forskellige medier og har opløsninger på mellem 200 dpi og 600 dpi. Bradys eksperter i opmærkningsløsninger kan hjælpe dig med at finde den optimale printer med termisk overførsel til dine behov.

Brady Scanner

Dataregistrering

Alt afhængigt af hvordan du skal anvende løsningen, har du muligvis brug for håndholdte, fast anbragte eller netværksforbundne, trådløse enheder til dataregistrering – Bradys eksperter kan identificere dine krav og anbefale den bedste løsning til dataregistrering til dit produktionsmiljø. Bradys eksperter kan samarbejde med dig om at finde den rigtige konfiguration til din brug.

Software til automatisering

Bradys automatiserede opmærkningsløsninger kan styres vha. dit eget ERP-system. Integration og komplet automatisering af opmærkningen muliggør hurtig sporbarhed af komponenter. Brady tilbyder også softwarepakkerne til styring af din automatiserede opmærkningsløsning.

Opmærkning af kabler alle vegne


Vores mange opmærkningsløsninger til ledninger og kabler inkluderer materialer, der er udviklet til at kunne modstå diesel, andre barske væsker, ekstreme temperaturer og vejrforhold. Bradys løsninger kan bruges til opmærkning af kabelsamlinger i biler i alle miljøer, inklusive i motorrummet.

  • Kabelfaner
  • Labels til omvikling
  • Ledningsmærker
  • Kabelmærker
Cable-and-Wire

De foretrukne løsninger over hele verden


Vores ‘printpladelabels’ der er designet til at ligge fladt, er udviklet til produktionslinjer for printplader til bilbranchen hvor der kræves høje niveauer af automatisering og gentagelse. Bradys kvalitetslabels er den foretrukne opmærkningsløsning til printplader over hele verden.

Når det gælder de færdige monteringer har Brady et stort udvalg af materialer med høj modstandsevne over for elementer som f.eks. brændstof, bremsevæske og vejrforhold. Bradys labels er perfekte til at opmærke færdige monteringer ‘under kølerhjelmen’.

PCB-labels

Sporbarhed øger produktiviteten


Opmærkning, som holder hele komponentens levetid, øger effektiviteten og kvalitetskontrollen, idet man kan spore, hvor et kvalitetsproblem stammer fra. Bradys løsninger til komponentopmærkning inkluderer speciallabels til alt fra airbags til ratstammer og kan designes til at overholde ELV-direktivet (End of Life Vehicles).

  • Generel opmærkning
  • Ultraholdbar opmærkning (mondo-bondo-klæbemiddel, modstandsdygtighed over for dot 4)
Traceability

Standarder, krav og specifikationer


Brady bestræber sig på at levere opmærkningsløsninger som opfylder og overgår alle branchestandarder, som f.eks. ISO/TS16949:2002, hvilket sikrer en konsistent kvalitet til enhver tid. Brady arbejder altid hårdt på at overholde de seneste og mest avancerede branchestandarder. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en specifik standard eller testprocedure. Vi står altid klar til at føje den til vores omfattende plan for laboratorietestning.

  • Bradys opmærkningsløsninger til bilbranchen overholder ISO/TS16949:2002.
  • Brady har et tæt samarbejde med producenterne for at udvikle opmærkningsløsninger, der opfylder alle standarder og specifikationer inden for bilbranchen. Vores løsninger er dokumenterede i IMDS-databasen i tilfælde, hvor det kræves.
  • Bradys særlige testlaboratorier er en hjælp til, at producenterne kan overholde ELV-direktivet (End of Life Vehicles) 2000/53/EF.
  • Bradys produktionslinjer er fuldt ud kompatible med ISO 9001