SkipNavLinkText
menu

Produkter til udslipskontrol og sorbenter

Hold din arbejdsplads sikker, og gør hurtigt rent efter udslip

Kontakt os

Ukontrollerede spild kan have en ødelæggende virkning på miljøet, på mennesker og virksomheder i nærheden af spildet og på en virksomheds fremtid. Det er en god forvaltningspraksis og i mange lande et lovkrav for at forberede spild . Den bedste forberedelse understøttes af professionelle værktøjer, der kan hjælpe med at forhindre store omkostninger i bøder, skader og oprensning af forurening.

Spildkontrolværktøjer

Brady tilbyder et antal spildkontrolværktøjer til landbaserede spild som kan indsættes proaktivt eller reaktivt, for at absorbere og / eller forhindre spild i at sprede sig.

Proaktiv spildindeslutning

Udstyr og maskiner, der er tilbøjelige til at lække, eller lagrede trommer og IBC, kan proaktivt udstyres med spildindeslutningsværktøjer til forebygge forurening og arbejdspladsen ulykker.

RigidLockQuickberm
SpillControlhighvismat
SpillControlTote

  • Spilddæk og -paller: Med en kapacitet på 80 liter er vores 2-tromle, gaffeltrucksvenlige spilddæk en omkostningseffektiv måde at indeholde potentielt farlige lækager i tromleopbevarings- og dispenseringsområder. Hvert modulopbygget dæk har indbyggede klip til nemt og sikkert at forbinde flere dæk for at skabe en tilpasset trommeopbevaringsplatform.
  • Berms: For proaktivt at indeholde spild fra trommer og IBC'er tilbyder vi en genanvendelig, let men tung pligt Rigid Lock Quickberm det er meget praktisk at bruge og for at oprette. Dets sider kan kollapses for at tillade gaffeltrucktrafik og kan let omrokerede for spildindeslutning.
  • Måtter: Absorberende gulvtæpper og måtter som gør gange og gangstier skridsikreved at opsuge og indeholde olie, væsker eller andet spild. De er designet til at holde op i dine hårdeste applikationer og de er ideelle til områder med høj trafik og arbejdsstationer . Sammenlignet med en indgangsmåtte tilbyder absorberende gulvtæpper og måtter bedre trækkraft, giver stabilitet under fødderne og forhindrer, at væsker spores fra et område til det næste.
  • Sokker: Absorberende sokker er pålidelige, fleksible slanger, som opsamler og adsorberer væsker. Sokker formes om hjørner og tilpasser sig på ujævne overflader for at opsuge spild og drypp, hvilket forhindrer, at væske slipper ud til andre områder.
  • Puder: Absorberende puder er ideelle til brug under maskiner, der vides at dryppe eller lækker . Puder er let at hente og kan opsuge olie og vandbaserede væsker i vanskeligt tilgængelige områder, inklusive sumpe, indsamling sumpe og udendørs damme.

Reaktiv inddæmning af udslip

Når proaktiv spildindeslutning ikke er nok eller ikke er på plads, er værktøj til spildkontrol tilgængelige til at forhindre spild i at sprede sig og til sidst fjerne dem.

PadsBioHazard
SpillControlroll
SpillFixGranular


  • Klude: Forudskårne klude er omkostningseffektive og praktiske til at tørre eller fange drypp . Minimal fnug-versioner er tilgængelige, og 3 kategorier tilbydes at vælge imellem: tungvægt, medium og letvægt afhængigt af spildmængder, der skal fjernes.
  • Ruller: Klude fås også på kontinuerlige ruller til hurtigt at dække større overflader og absorbere spild, lækager og drypp, der allerede er spredt.
  • Sokker:Sokker, der primært bruges som et proaktivt værktøj, er fleksible nok til hurtigt at oprette en lille dæmning for at begrænse spredningen af et spild, når det allerede har fundet sted.
  • Granulat: De små, løse partikler i en granulær absorbent gør den ideel til applikationer, hvor puder eller ruller ikke ville give en passende pasform. I disse tilfælde kan en granulær absorbent absorbere væsker fra revner og sprækker på forskellige overflader.

Find absorbenter og produkter til udslipskontrol ud fra kategori