SkipNavLinkText
menu

Den ideelle RFID-label

RFID-labels, der kan tilpasses efter behov passer til enhver overflade


SE VORES RFID-LABELS FÅ DEN GRATIS VEJLEDNING

Giv hvert aktiv en entydig digital identitet. Spor og administrér aktiver mere effektivt i komplekse industrielle miljøer med RFID-labels, der kan tilpasses efter behov og passer til enhver overflade. Lad os designe den optimale løsning til dig med RFID-labels med udvalgte antenner, chips, labelmaterialer, klæbemidler og udskrifter.

Vi tilbyder pålidelige industrilabels med enten UHF-frekvens med lang rækkevidde, NFC med kort rækkevidde eller begge frekvenser kombineret i et enkelt label. Dit valg vil gøre dig i stand til at forbedre administrationen af vareforsyningskæde, autentificering og endda slutbrugerengagement via scannere, smartphones eller begge dele.

Vores RFID-labels


Træf bedre og hurtigere beslutninger ved hjælp af trådløs overvågning af data med omkostningseffektive, passive RFID-sensorlabels. Vi kan lægge sensorer i dine RFID-labels, som kan aktiveres af manuelle eller faste scannere efter behov eller med forudprogrammerede intervaller.

RFID Track and Trace-labels

Spor aktiver, og administrer lagerbeholdningen mere effektivt i komplekse industrielle miljøer med RFID-labels, der passer til enhver overflade.

OPLEV MERE

Temperaturregistrerende RFID-labels

Overvåg nemt et eller flere aktivers temperaturer på afstand med omkostningseffektive RFID-temperaturlabels, der ikke kræver energi eller vedligeholdelse

OPLEV MERE

RFID-fugtsensorlabels

RFID-fugtsensorlabels leveres med en kapacitiv sensor, som registrerer fugtforhold på overflader, og dataene kan nemt aflæses med UHF RFID-scannere

OPLEV MERE

RFID-dualfrekvenslabels

Forbedr styring af forsyningskæde, godkendelse og slutbrugerengagement for ethvert produkt eller element med en enkelt label.

OPLEV MERE

RFID LED-labels

RFID LED-labels kan bruges i ”Pick to Light”-systemer, som gør det nemt at plukke: Læs de ønskede artikler på en afstand af op til 3,5 meter for at aktivere en bestemt labels LED-indikator, så det er hurtigt at finde artikler

OPLEV MERE

Brugertilpassede labels


Få den perfekte RFID-labelløsning til dine behov i dit specifikke miljø. Vi kan tilpasse enhver labelkomponent, så vi kan tilbyde en optimal løsning til dine identifikationsudfordringer.


 • Dine artikler

  Hvilke artikler har du brug for at opmærke eller spore? Dine artiklers overflader vil være en hjælp til at finde den ideelle RFID-label.

 • Dit miljø

  Vi vælger den RFID-labelkonstruktion, som fungerer bedst i det miljø, du arbejder i.

 • Din frekvens

  Vil du scanne flere artikler samtidig på afstand af dem? Har du brug for at registrere en enkelt artikel i nærheden af den? Med en særlig scanner eller med en smartphone? RFID med HF (højfrekvens) eller UHF (ultrahøjfrekvens) vil være det optimale valg, afhængigt af dine beslutninger.

 • Din aflæsningsrækkevidde

  Ud over labelens konstruktion vil scannere have en direkte indvirkning på RFID-aflæsningsrækkevidden. Vi kan foreslå et bredt udvalg af RFID-scannere og -aflæsere, som passer til dine krav.

 • Din ideelle labelstørrelse

  Brady tilbyder labels og RFID-indlæg i alle former og størrelser, så den rigtige label passer optimalt til de artikler, du vil opmærke.

 • Dine data

  Brady kan udvælge den optimale RFID-chip til dine behov, alt efter hvilke data du ønsker, dine scannere skal registrere.

 • Din labelkonstruktion

  YDin ideelle label skal muligvis kunne sidde fast på kabler eller pulverlakerede overflader og kunne modstå kemikalier, olie og snavs eller ekstreme temperaturer. Brady tilbyder mange forskellige labelkonstruktioner, så du kan opnå optimal fastklæbning på enhver overflade og god driftsikkerhed i alle situationer.

 • Din skræddersyede udskrivning

  Brady kan udskrive dit logo og tekst i fuld farve på ethvert sprog og med et bredt udvalg af skrifttyper. Der kan indprogrammeres blanktegn til serialisering eller færdiggørelse med Brady-printere i din virksomhed.

Brady vil hjælpe dig med at vælge den optimale labelkonstruktion til din anvendelse


 
 1. 1) Udskrivbar overflade: Kan indeholde dit logo, tekst, serienummer eller en hvilken som helst anden udskrift med et blankt eller mat finish.

 2. 2) Labelmateriale: Passer perfekt til overfladen af de artikler, som skal opmærkes.

 3. 3) Valgfri sensor: En valgfri effektiv sensor til at registrere relevante data, inklusive temperatur.

 4. 4) RFID-indlæg: En udvalgt, effektiv RFID-antenne baseret på din anvendelse.

 5. 5) Klæbende: Udvalgt til at sidde godt fast under din anvendelse.

 6. 6) Labelliner: Optimal fremføring af labels inden påsætning.

Hvordan har det hjulpet andre virksomheder?

Læs vores casestudies!

Oplev vores komplette RFID-løsning!