SkipNavLinkText
menu

Brady Corporation

En global leder inden for løsninger til sikkerhed, opmærkning og overholdelse af krav.

Om Brady


Brady Corporation er en international producent og udbyder af komplette løsninger til opmærkning og beskyttelse af mennesker, produkter og steder.

Hos Brady udgør vores bestræbelser på at levere effektive løsninger grundlaget for vores forretningsbeslutninger hver eneste dag. Vi designer vores produkter og løsninger til at fungere på måder, som andre løsninger simpelt hen ikke kan leve op til. Vores medarbejdere arbejder på måder, som jævnligt overgår vores forventninger.Og vores fokus og disciplin som virksomhed bidrager til vores solide, langsigtede præstation over for vores kunder og aktionærer. Kort sagt er essensen af Brady og efterfølgende vores brand vores fokus på at levere en enestående ”præstation”.

Brady-fordelen


Når det gælder opmærkning, sikkerhed og overholdelse af krav, er der en klar fordel ved at samarbejde med Brady. Vi sætter vores kunder først i alt, hvad vi gør.

Vores mål er et give dig en uovertruffen kundeservice. Vi bestræber os konstant på at levere en enestående præstation – hvad gælder vores produkter, tjenesteydelser og medarbejdere.

Vores produkter og løsninger fungerer på måder, som andre løsninger simpelt hen ikke kan leve op til.

Vores medarbejdere opfører sig på måder, som regelmæssigt overgår dine forventninger, og i form af vores fokus og disciplin arbejder vi på at levere en solid, langsigtet præstation til vores kunder.

Kort sagt er Brady den virksomhed, du kan stole på, når præstation er afgørende.

Innovation


IdentifyProtect

Opmærkning og beskyttelse

Når det virkelig gælder, kan du bruge Bradys driftsikre løsninger, der er designet til barske miljøer og missionskritiske opgaver, til at beskytte og identificere personer, produkter og faciliteter.

Vores løsninger hjælper kunderne med at øge deres sikkerhed, produktivitet og præstation og inkluderer effektive opmærkningslabels, produkter til sikkerheds- og facilitetsopmærkning, printere, software, lockout/tagout og produkter til udslipskontrol.

PerformanceMatters

Når præstationen er afgørende

Det hele begyndte i 1914, da Will Brady grundlagde W.H. Brady Company, der sælger fotografiske kalendere, detaljerede farvedisplay til isbarer og salgssteder.

Fokus på kvalitet førte til, at virksomheden i 1940 introducerede holdbare labels, som kunne holde ledninger og kabler på fly opmærkede selv under udsættelse for ekstremt høje temperaturer.

Og siden da har Brady – når præstationen er afgørende – kunnet tilbyde en holdbar opmærkningsløsning.

Excel

Vi udmærker os på alle vores virksomhedsområder

Brady er den foretrukne partner til opmærkningsløsninger i mange brancher, idet et fokus på kvalitet førte til, at virksomheden i 1940 introducerede holdbare labels, som kunne holde ledninger og kabler på fly opmærkede selv under udsættelse for ekstremt høje temperaturer.

Og siden da har Brady – når præstationen er afgørende – kunnet tilbyde en holdbar opmærkningsløsning.

Den dag i dag – efter hundrede år – er Brady stadig på forkanten af at løse opmærknings- og beskyttelsesproblemer i verdens mest krævende brancher.

Vi gør ting, andre ikke gør, på måder, de ikke kan.
Det er Bradys måde at gøre tingene på.

- Bill Brady

Produktion


Præstation baseret på videnskab og ingeniørarbejde

 • Designet til barske miljoer og missionskritiske anvendelser
 • Interne tekniske teams rned fokus på printer- og softwareudvikling
 • Årlig investering i forskning og udvikling på 40 millioner arnerikanske dollar
 • Over 375 udstedte patenter

Tekniske produkter

 • Sporing: Holdbarheden af klæbemidler, blæk og data gennem hele et produkts levetid
 • Partner: Kan hjælpe med at opfylde specifikationer i form af standard- og brugertilpassede produkter
 • Testet omhyggeligt: Præstationen er det, der betyder mest, og Bradys materialer er blevet designet og testet af vores eksperter
 • Holdbarhed i forskellige miljøer: Temperaturer, kernikalier, fugt, slid, tryk, statisk, lys, modstandsdygtighed over for flammer, aldring
 • Bredt udvalg: Hundredvis af materialer på forskellige underlag — polyester, polyimid, polyætylen, vinyl, stof, aluminium

Vidste du?

 • 80% af virksomhederne på Fortune 500-listen bruger Brady-produkter til at tydeliggøre og kommunikere i deres organisation.
 • Brady opmærkede rør til Manhattanprojektet og rørledningen i Alaska og hjalp til med at rydde op efter Costa Concordia-ulykken.
 • 70% af verdens kommercielle fly er opmærkede med Brady-produkter.
 • Navneskilte of komponentmarkering brugt på Gemini-rumfartøjer og SpaceX Falcon 9 i dag.

Bradys verdensomspændende tilstedeværelse


Brady Corporation udvikler og fremstiller løsninger, der identificerer og beskytter personer, produkter og faciliteter. Vores brede sortiment af produkter giver en komplet løsning til alle dine identifikationsbehov overalt i verden.

WorldwidePresence

Kultur og værdier


En præstationsorienteret kultur:

Hos Brady udgør vores bestræbelser på at levere exceptionelt effektive løsninger grundlaget for vores forretningsbeslutninger hver eneste dag. Vi designer vores produkter til at fungere på måder, som andres simpelt hen ikke kan leve op til. Vores medarbejdere arbejder på måder, som jævnligt overgår vores forventninger. Og vores fokus og disciplin som virksomhed har ført til en solid, langsigtet præstation over for vores aktionærer. Kort sagt er Brady det rette valg, når præstation er afgørende.

Vores produkter er effektive:

Bradys produkter er ikke som alle andre labels, skilte og udstandsede dele. Bradys produkter fungerer uanset hvad – under ekstreme produktionstemperaturer, i berøring med kemikalier, under udsættelse for vejrforhold og nogle af dem endda under strømsvigt – og kan bruges til at videregive vigtige oplysninger, som er med til at beskytte faciliteter, produkter og mennesker, når og hvor som helst der er brug for det. Og så sætter vi standarderne for præcision, kvalitet, holdbarhed og pålidelighed. Så når produkternes præstation er afgørende, er Brady det rette valg.

Vores medarbejdere er effektive:

Hos Brady har vi ganske enkelt de bedste medarbejdere. De er eksperter inden for deres felt, og de arbejder utrætteligt på at gøre det bedre en nogen andre. De har altid kunden for øje i deres arbejde, og de går aldrig på kompromis, når det gælder ærlighed og integritet. Bradys medarbejdere hæver konstant præstationsstandarden – for dem selv og andre. Resultatet? Den bedste kundeservice, enestående kvalitet og god valuta for pengene. Så når dine samarbejdspartneres præstation er afgørende, er Brady det rette valg.

Vores virksomhed er effektiv:

Bradys vision er at være markedsleder inden for alle vores forretningsområder for at opnå bæredygtig vækst og rentabilitet på højeste niveau. Hvordan? Gennem disciplin og fokus på vores vækststrategier: global udvidelse, strategiske opkøb, innovative navnebeskyttede produkter og markedsudvikling. Vores team er engageret i at opbygge god værdi for vores kunder, vores medarbejdere og vores aktionærer. Så når virksomhedspræstation er afgørende, er Brady det rette valg.

Vores ledelsesmodel:

Vi blev markedsleder ved at opbygge en bedre ledelsestype på vores arbejdsplads. Med vores ledelsesmodeller opfordres alle medarbejdere til at:

 • Efterleve værdierne: teamwork, vækst og ærlighed.
 • Fokusere på kunden
 • Forvente en høj præstation af sig selv og andre.
 • Være frygtløse og beslutsomme.
 • Holde sig selv og andre til ansvarlighed.
 • Lære nye ting og vejlede andre løbende.
 • IInspirere hinanden.

For mere information om virksomheden, kan du besøge vores virksomhedswebsted.