SkipNavLinkText
menu

Luftfart

Bradys labels og mærker til opmærkning er laboratorietestede for at sikre,
at de kan modstå ekstreme temperaturer, væsker og opløsningsmidler samt barske miljøer generelt.

Få vores vejledning Hvidbog om RFID

Maksimal pålidelighed for opmærkning af komponenter og kabler


In Inden for luftfart og forsvar er maksimal pålidelighed for opmærkning af komponenter og kabler med til at sikre optimal oppetid for fartøjer og tilhørende udstyr. Bradys labels og mærker til opmærkning kan modstå ekstrem varme og kulde samt barske miljøer generelt, uden at det går ud over funktionsevnen. I kraft af deres absolutte kvalitet er Bradys labels og mærker til opmærkning en hjælp til at reducere vedligeholdelsestiden til et minimum. Brady var pioner inden for fortrykte opmærkningsløsninger til kabler i luftfartøjer i 1940’erne.

Siden da har Brady udvidet deres viden om og ekspertise inden for sektoren via erfaring og et tæt samarbejde med de største virksomheder i sektoren. Det er derfor, Bradys labels til luftfart og forsvar overholder de mest anerkendte og avancerede branchestandarder. Brady bruger deres ekspertise til permanent at løse dine udfordringer inden for opmærkning af komponenter og kabler, så du kan fokusere fuldstændigt på dine andre udfordringer.

Brady-teamet er dedikeret til at opfylde behovene hos sektorerne for eksklusiv luftfart og forsvar og overvåger konstant de seneste udviklinger, idet de er engagerede i at levere totalløsninger. Disse løsninger inkluderer brugervenlige transportable labelprintere og bordplacerede printere, til udskrivning af større mængder, som er understøttet af den brugervenlige Brady-labelsoftware, så der kan produceres uforlignelige resultater ved fantastiske hastigheder, uanset hvor udfordrende miljøet er.

Aerospace Labels

Opmærkning til rør på luftfartøjer


Kan modstå barske væsker

Brady Fluid Line Tape, den mest brugte tape til væskerør i luftfartsbranchener designet specielt til opmærkning af rør på luftfarttøjer. Denne specialtape, der er udviklet på Bradys laboratorier, kan modstå barsk hydraulikvæske som f.eks. Skydrol™.

Bradys Fluid Line-tape er designet specielt til opmærkning af rør på luftfarttøjer. Den fleksible, gennemsigtige polyestertape med tryk under overfladen har et varmeaktiveret klæbemiddel. Dette klæbemiddel giver god modstandsdygtighed over for brændstoffer, olie og hydraulikvæsker. Når tapen først påsættes, kan dens placering nemt ændres i kraft af den lave indledende klæbeevne.

Egenskaber:
- Farverne er kompatible med MIL-STD-1247C
- Materialernes funktionalitet opfylder MIL-T-9906C
- Bradys Fluid Line-tape kan bruges til både printere med termisk overførsel og dot matrix-printere.

Fluid line tape

Labels til ekstreme temperaturer


Labels til ekstreme temperaturer kan modstå ekstremt høje temperaturer (op til 350 °C) og bruges til at opmærke komponenter på printplader og elektroniske komponenter. De bruges primært til sporbarhed og giver gode udskrivninger af stregkoder. For at kunne modstå ekstrem varme er labelerne til ekstreme temperaturer lavet af polyimid i stedet for polyester, som bruges under normale forhold.

Brady tilbyder et bredt udvalg af polyimidlabels i forskellige farver, som alle sammen har ESD-egenskaber, er egnede til automatisk påsætning og kan bruges sammen med flere forskellige udskrivningsteknologier.

high-temp

Målt, vejet og godkendt til intensiv brug


Resistant-labels

Brady modstandsdygtige labels er resultatet af et af de mest omfattende forsknings- og udviklingsprogrammer i verden. De lanceres først efter omfattende testning med opløsningsmidler, brændstoffer og kemikalier på laboratorier og i marken. Som kunde kan du vælge det holdbare materiale, du har brug for, og udskrive på det vha. det særlige farvebånd for at garantere labelernes modstandsdygtighed over for alle typer opløsningsmidler.

- Metalliserede polyesterlabels
- Hvide polyesterlabels
- EPREP – labels til erstatning af graverede skilte (Engraved Plate Replacement Labels)
- Permashield-labels
- Labelprintere og software

Den letteste solide opmærkningsløsning


Labels med RFID giver hele luftfartsbranchens økosystem en løsning til datastyring og synlighed for livscyklussen for luftfartøjers elementer og komponenter – lige fra produkternes ibrugtagning til deres udfasning. Kombineret med et kvalitetssystem til udskrivning efter behov og ATA Spec 2000-kompatibel software er labels med RFID det ultimative værktøj til at forenkle og automatisere sporbarheden af luftfartøjers elementer og komponenter.

Bradys RFID-løsning er en hjælp til at opnå:

- Optimeret administration af lagerbeholdningen
- Synlighed i realtid for produktionen
- Forbedret integritet i forsyningskæden
- Øget produktivitet
- Reducerede udgifter til materialer

 

De ultralette og fleksible B-1000 RFID Alloy Labels giver en robust, brugervenlig og pålidelig løsning til datastyring og synlighed for vedligeholdelseshistorikken for både metalkomponenter og komponenter af andre materialer. Den tilsvarende B-1100 RFID Air Label er en fleksibel og ultralet løsning med ekstra læserækkevidde for luftfartøjselementer, som ikke er af metal.

rfid alloy label  rfid air label 
Alloy Label med RFID
(download produktark - Engelsk)
Air Label med RFID
(download produktark - Engelsk)
- Ideelt til sporing af luftfartøjskomponenter på overflader af metal eller andre materialer
- ATA Spec 2000- og SAE AS5678-certificeret
- Udskrivning og programmering på stedet på 15 sekunder
- Selvklæbende
- Læserækkevidde på op til 2 meter
- Ideelt til elementer, som ikke er af metal, f.eks. redningsveste, iltmasker, sikkerhedsudstyr osv
- ATA Spec 2000- og SAE AS5678-certificeret
- Udskrivning og programmering på stedet på 15 sekunder
- Ultratyndt: 0,23 mm
- Selvklæbende
- Læserækkevidde på op til 8 meter

Labelerne med RFID kan leveres som specificeret eller som en komponent i Bradys SmartID-løsning, som inkluderer et omfattende system til labeludskrivning, kodning og administration af luftfartøjets aktiver på stedet.

De mest brugte lednings- og kabelmærker af god grund


Brady tilbyder et komplet udvalg af løsninger til lednings- og kabelopmærkning. Bradys selvlaminerende labels er den mest populære løsning til opmærkning af ledninger inden for informations- og kommunikationsteknologi samt telekommunikation, især til brug sammen med kobberkabler, de typiske CAT6- eller CAT7-løsninger. Brady tilbyder særlige labels, som ikke beskadiger fiberoptiske kabler, når de fjernes. Desuden rører Bradys labels til fiberoptiske kabler kun ganske let ved det fiberoptiske kabel og påvirker aldrig kablets dataoverførselskapacitet.

De selvlaminerende labels har vand- og UV-modstandsdygtig overlaminering til beskyttelse af deres tryk, så de både er egnede til brug udendørs og under jorden. Vores ledningsmærkers placering kan justeres, når de påsættes. Når de er opvarmede, er de også isolerende. Bradys udvalg af mærker giver mange muligheder, inklusive overlamineringer og evnen til at modstå barske miljøer i mange år. DuraSleeves er den foretrukne løsning for dem, som opbygger elskabe, idet de muliggør opmærkning af kabler før eller efter, de er påsat.

- Labels til omvikling
- Lednings- og kabelmærker
- DuraSleeve-indlæg og -holdere
- Labelprintere og software

wirecablelabelling

Standarder, krav og specifikationer


Brady arbejder altid hårdt på at overholde de seneste og mest avancerede branchestandarder. Hvis du vil se en komplet liste over standarder, eller du har specifikke krav, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at føje dine krav til vores omfattende plan for laboratorietestning.

Brady tilbyder specifikke opmærkningsprodukter, som overholder:

 • MIL-STD-202G (MIL-STD: militærstandard – USA)
 • Fysiske egenskaber (f.eks. metode 215K – modstandsdygtighed over for opløsningsmidler)
 • Miljømæssig test
 • Elektriske egenskaber
 • G: seneste version
 • MIL-STD-1247C
 • MIL-T-9906C
 • SAE-AS-81531 (Society of Automotive Engineers)
 • SAE-AMS-DTL-23053/5 Class1 (specifikation for vedligeholdelse af luftfartøjer – modstandsdygtighed over for flammer)
 • ASTM E162 - American Society for Testing and Materials.
 • Standardmetode til test af brændbarheden af materialers overflade vha. en strålevarmekilde
 • ASTM E662
 • Standardmetode til test af den optiske tæthed for røg fra faste stoffer
 • Boeing BSS 7239
 • Bombardier SMP 800-C
 • RoHS-kompatibilitet – begrænsning af farlige stoffer
 • Bly, kviksølv, krom, kadmium, bromerede flammehæmmere
 • UL-anerkendt
 • UL696 (Underwriters Laboratories): Opmærkning og labels er godkendt til denne testmetode fra USA
 • CSA-accepteret (Canadian Standard Association): Opmærkning og udskrivning er godkendt til denne testmetode fra Canada
 • Krav ifølge DIN VDE 0472, del 815: Metode til at afgøre halogenindhold

 

Opmærknings- og sikkerhedsløsninger i dit
virtuelle luftfart og forsvar-miljø

Få eksempler på løsninger med de bedste metoder inden for adskillige
virtuelle anvendelsesområder.

Se dig omkring, og find ud af, hvordan vi kan hjælpe