SkipNavLinkText
menu

Løsninger til Identifikations- og arbejdspladsens sikkerhed

Identificer og beskyt mennesker, produkter og steder,
selv under de mest ekstreme forhold

Opmærkning og beskyttelse


Når det virkelig gælder, kan du bruge Bradys driftsikre løsninger, der er designet til barske miljøer og missionskritiske opgaver, til at beskytte og identificere personer, produkter og faciliteter.

Vores løsninger hjælper kunderne med at øge deres sikkerhed, produktivitet og præstation og inkluderer effektive opmærkningslabels, produkter til sikkerheds- og facilitetsopmærkning, printere, software, lockout/tagout og produkter til udslipskontrol.

PID solutions

Produktopmærkning

Til at opmærke, spore eller beskytte produkter og komponenter tilbyder Brady holdbare labels, der kan modstå ekstreme temperaturer, ild, olie, kemikalier, opløsningsmidler, slitage og vejrforhold. De er ideelle til sporing af aktiver, opmærkning af komponenter/udstyr, mærkeplader, stregkoder eller opmærkning af printplader.

Løsninger til produktopmærkning >>

WID solutions

Opmærkning af ledninger og kabler

Bradys løsninger til kabel- og ledningsopmærkning har klaret de mest krævende industrielle miljøer i verden – og længere væk. Selv ved opsendelse i rummet bliver vores labels siddende, så de tydeligt opmærker kabler og ledninger.

Bradys labels overholder mange globale kvalitetskrav, og vores afdeling for forskning og udvikling er altid klar til omhyggeligt at teste vores opmærkningsløsninger i forhold til branchespecifikke krav.

Løsninger til lednings- og kabelopmærkning >>

workplace safety

Sikkerhed på arbejdspladsen

Ved at udskrive dine egne skilte, labels og mærker efter behov er du i stand til at skabe en sikrere og mere produktiv arbejdsplads, der følger lean-principperne.

Løsninger til sikkerhed på arbejdspladsen >>

Lab solutions

Opmærkning til laboratorier

Når det gælder reduktion af fejl på dit laboratorie for at forbedre produktiviteten og effektiviteten, har du brug for holdbare labels og et driftsikkert system til administration af beholdningen.
Det er her, vi kommer ind. Brady er din pålidelige partner med komplette løsninger til opmærkning og prøvesporing på laboratorier. Vi hjælper til på laboratorier hver eneste dag, hvor det undgås, at prøver opmærkes med forkerte og ulæselige labels, og hvor vi hjælper til med at forbedre processerne.

Løsninger til opmærkning på laboratorier >>

DIY solutions

Design dine egne labels – DIY-løsninger

Med professionelle printere og software til sikkerheds- og facilitetsopmærkning fra Brady kan du få fuld kontrol med opmærkningen på din arbejdsplads, så du hurtigt kan opnå overholdelse af nationale og europæiske sikkerhedskrav, og så arbejdspladsen er sikrere og mere effektiv på linje med 5S- og lean-produktionsprincipperne.

DIY-løsninger >>

 
Error: An unexpected error occurred on a 'ListComponent' componentwith Guid 'a43d4e6b-bfc6-4f94-9f7e-3aeeeef31c2c' on content item 'Solutions identification workplace safety' with Guid 'a43d4e6b-bfc6-4f94-9f7e-3aeeeef31c2c', exception message: Component has a missing or misconfigured datasource. The item source is NOT a ListComponent template. Check the content item's presentation details for a misconfigured ListComponent.