SkipNavLinkText
menu

Laboratoriebranchen

Bradys opmærkningsløsninger sikrer, at prøvernes oplysninger bevares,
idet vores opmærkningslabels forbliver intakte i hele prøvernes levetid.

Download en brochure Få en prøve

Gør opmærkningen på laboratoriet mere enkel


Bradys opmærkningsløsninger sikrer, at prøvernes oplysninger bevares, idet vores opmærkningslabels forbliver intakte i hele prøvernes levetid. Hvad enten de varmes op eller fryses ned, vil vores specialudviklede labels til laboratorier altid sidde fast og være læsbare. Som en af verdens førende virksomheder inden for opmærkningsløsninger til laboratorier, forstår Brady, at det er altafgørende at overholde lovgivninger og regulativer. Vores team af specialiserede laboratoriekemikere er engagerede i at udvikle og teste løsninger, som gør dig i stand til at overholde god laboratoriepraksis (GLP) og direktivet om humane væv, så du kan opretholde produktiviteten og opnå resultater, som overgår forventningerne.

Labels til autoklaver


Labels til autoklaver er designet til at kunne modstå nogle af de barskeste autoklavemiljøer. Du kan være sikker på, at dine prøver kan spores hver eneste gang. Sterilisation ved højt tryk og høj temperatur, som er designet til at fjerne urenheder og bakterier, fjerner ikke Bradys opmærkningsløsninger. Disse labels kan fryses ned i flydende nitrogen, uden at det går ud over læsbarheden.

Autoclave-labels

Labels til flasker og centrifuger


Brady har en løsning til enhver opmærkningsudfordring på laboratorier. Vi leverer labels til flasker, kolber, centrifuger og Eppendorf & PCR. Bradys udvalg af opmærkningsprodukter inkluderer labels, som kan modstå varmt vand, samt en række generelle opmærkningsløsninger.

Centrifuge-label

Symboler for farlige stoffer


Brady tilbyder meget synlige symboler for farlige stoffer, som er ideelle til opmærkning af beholdere og emballage, som indeholder disse farlige stoffer. Alle symboler for farlige stoffer er baserede på GHS/CLP-regulativet, som blev introduceret i EU i januar 2009, hvor symbolerne vises på en hvid baggrund med en rød diamantformet kant.

Hazardous_signs_labels

Frysning med flydende nitrogen


Labels til flydende nitrogen og labels til frosne overflader garanterer tekst eller stregkoder i høj kvalitet, som stadigvæk er nemme at læse efter at have været opbevaret under ekstremt kolde forhold. Du behøver ikke længere at gætte eller udlede, hvad der er skrevet på en label. Med Bradys udvalg af holdbare materialer, som er designet til at kunne modstå opbevaring i flydende nitrogen, er det nu blevet langt nemmere at spore sine prøver. Disse labels er fantastisk stærke og kan også modstå den ekstreme varme, som genereres i en autoklave.

Cryo-label

Opmærkning af objektglas


Bradys udvalg af labels til objektglas er designet til at give klar og tydelig opmærkning af prøver under hele genererings-, inspektions- og oplagringsprocessen, uanset hvilke forhold de udsættes for. Disse labels er afgørende for, hvor vellykkede programmer til prøvesporing er, idet de er modstandsdygtige over for xylen, alkohol og DMSO.

slide-labels

Opmærkning af glasrør


Med Bradys labels til dette nye glasrørssystem samt Bradys printere med termisk overførsel og de tilhørende farvebånd er det muligt at sætte labels med 2 linjers synlig tekst på rørene. Labelerne er designet til at kunne modstå langsigtet opbevaring, i flydende nitrogen.

straw-label

Opmærkning til vævskassetter


BSP 31-fastgørelsessystemet, som er en unik løsning til laboratorier for histologi og patologisk anatomi, er designet til mekanisk at fastgøre en klæbende label til en vævskassette inden vævsindstøbningen. Labelen nagles fast for at sikre opmærkningen under hele indstøbningen eller den langsigtede opbevaring. B-482-labels har overlegen modstandsdygtighed mod de væsker, som anvendes under forarbejdningen, og er designet specielt til opmærkning af vævskassetter; De er perfekte til små og mellemstore laboratorier og som et reservesystem på større faciliteter.

tissue-cassette

Opmærkning til reagensglas og hætteglas


Bradys udvalg af labels til hætteglas og reagensglas er udviklet til kort- og langsigtet prøvesporing og passer til forskellige størrelser og typer af hætteglas, inklusive koniskformede glas, centrifuger, glas eller plastik og reagensglas. Labelernes lave profil sikrer problemfri prøvesamling og -analyse. Det klare område giver god mulighed for at se prøverne og deres niveau. Med Bradys labels, som er modstandsdygtige over for xylen, alkohol, ethanol og DMSO, sikres du en klar og læsbar opmærkning af prøverne.

tube-labels

Opmærkning af brøndsplader


Labels til brøndsplader - når der kræves total sporing af alle prøvesamlinger har Brady en løsning til opmærkning af brøndsplader. Vores labels til brøndsplader garanterer krystalklare tekstområder og stregkoder i de fleste laboratoriemiljøer.

well-plate-label

Opmærknings- og sikkerhedsløsninger i dit
virtuelle laboratorie/sundhedspleje-miljø

Få eksempler på løsninger med de bedste metoder inden for adskillige
virtuelle anvendelsesområder.

Se dig omkring, og find ud af, hvordan vi kan hjælpe