SkipNavLinkText
menu

Data- og telekommunikationsbranchen

I data- og telekommunikationsbranchen, hurtig identifikation og genoprettelse af både ledninger
og komponenter er vigtigt for hurtigt at få programmerne online igen og undgå at skuffe tusindvis
af kunder

Få kabelidentifikationsguiden Få TIA-606-C standardguide

Hurtig identifikation for at minimere nedetid


I data- og telekommunikationsbranchen er hastighed og genoprettelse altafgørende under hændelser. Hurtig identifikation og genoprettelse af både ledninger og komponenter er vigtigt for hurtigt at få programmerne online igen og undgå at skuffe tusindvis af kunder. Brady tilbyder brugervenlige løsninger, med maksimal holdbarhed og læsbarhed til alle branchens opmærkningsjob. En branche under konstant udvikling har brug for leverandører, der følger med denne udvikling. Brady undersøger altid nye materialer og produkter for at kunne tilbyde holdbare opmærkningsløsninger - selv i de barskeste miljøer. Bradys opmærkningsprodukter er blevet undersøgt og testede for at sikre, at de overholder branchestandarderne.

De mest brugte lednings- og kabelmærker af god grund


Brady tilbyder et komplet udvalg af løsninger til lednings- og kabelopmærkning. Bradys selvlaminerende labels er den mest populære løsning til opmærkning af ledninger inden for informations- og kommunikationsteknologi samt telekommunikation, især til brug sammen med kobberkabler, de typiske CAT6- eller CAT7-løsninger. Brady tilbyder særlige labels, som ikke beskadiger fiberoptiske kabler, når de fjernes. Desuden rører Bradys labels til fiberoptiske kabler kun ganske let ved det fiberoptiske kabel og påvirker aldrig kablets dataoverførselskapacitet.

De selvlaminerende labels har vand- og UV-modstandsdygtig overlaminering til beskyttelse af deres tryk, så de både er egnede til brug udendørs og under jorden. Vores ledningsmærkers placering kan justeres, når de påsættes. Når de er opvarmede, er de også isolerende. Bradys udvalg af mærker giver mange muligheder, inklusive overlamineringer og evnen til at modstå barske miljøer i mange år. DuraSleeves er den foretrukne løsning for dem, som opbygger elskabe, idet de muliggør opmærkning af kabler før eller efter, de er påsat.

 • Labels til omvikling
 • Lednings- og kabelmærker
 • DuraSleeve-indlæg
 • DuraSleeve-holdere
 • Labelprintere og software
wirecablelabelling

Påvirkes ikke af varme


For at kunne opmærke ledninger og komponenterekstremt varme steder og i barske miljøer generelt, er det nødvendigt at bruge en af Bradys speciallabels. Mange af de holdbare og modstandsdygtige labels i Bradys produktudvalg er garanterede til at modstå store udsving i temperaturen samt alle typer af opløsningsmidler.

Vælg det holdbare materiale, du skal bruge, og udskriv på det vha. det farvebånd, der passer til det, for at få labels, som med garanti er læsbare selv når de kommer i kontakt med alle typer af opløsningsmidler.

 • Metalliserede polyesterlabels
 • Hvide polyesterlabels
 • EPREP – labels til erstatning af graverede skilte (Engraved Plate Replacement Labels)
 • Effektiv vinyl med lav krympning
 • PermaShield-labels
 • Labelprintere og software
Resistant-labels

Opmærkning af kontakter udviser et højt niveau af professionalisme


En tydelig opmærket kontakt udviser et højt niveau af professionalisme. Forudskårne labels kan bruges til at opmærke kontakter. En kontinuerlig strimmel er en god løsning, når du skal opmærke mange forskellige typer af kontakter. For at gøre opmærkningen af kontakter endnu lettere tilbyder Brady en serie af transportable labelprintere med indbygget tilskæringsfunktion. Brady har et bredt udvalg af mærker til opmærkning af kontakter..

Afhængigt af det miljø, dine kontakter findes i, tilbyder Brady forskellige materialer til at garantere mærkernes læsbarhed elv når de kommer i kontakt med opløsningsmidler, rengøringsmidler eller store temperaturudsving.

outlet

Tag aldrig det forkerte kabel ud igen


Når du ser på en rack, bør hver enkelt forbindelse være opmærket på tydelig vis. Uanset hvilket mærke af patchpanel eller stiktype (RJ45, fiber osv.), du bruger, vil tydeligt opmærkede forbindelsespunkter være en hjælp til at spare tid, idet du undgår at frakoble det forkerte kabel.

Brady har et bredt udvalg af kabelmærker til opmærkning af alle forbindelserne på dit Patchpanel. Afhængigt af det miljø, dit patchpanel findes i, tilbyder Brady forskellige materialer til at garantere mærkernes læsbarhed, selv når de kommer i kontakt med opløsningsmidler, rengøringsmidler eller store temperaturudsving.

Patch-panel

Standarder, krav og specifikationer


Brady bestræber sig på at levere opmærkningsløsninger, som opfylder og overgår alle branchestandarder. Brady arbejder altid hårdt på at overholde de seneste og mest avancerede branchestandarder. I datakommunikationsbranchen er TIA/EIA 606 blevet en almindeligt anerkendt standard. Brady bruger TIA/EIA 606 som reference for deres udvikling af nye opmærkningsprodukter til informations- og kommunikationsteknologi samt telekommunikation. Hvis du vil se en komplet liste over standarder, eller du har specifikke krav, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at føje dine krav til vores omfattende plan for laboratorietestning. Brady tilbyder specifikke opmærkningsprodukter, som overholder:

 • ANSI TIA/EIA 606 – en standard for opmærkning, dokumentation og testning inden for datakommunikation
 • RoHS-kompatibilitet – begrænsning af farlige stoffer
 • Bly, kviksølv, krom, kadmium, bromerede flammehæmmere
 • UL-anerkendt
 • UL696 (Underwriters Laboratories): Opmærkning og labels er godkendt til denne testmetode fra USA
 • CSA-accepteret (Canadian Standard Association): Opmærkning og udskrivning er godkendt til denne testmetode fra Canada
 • Krav ifølge DIN VDE 0472, del 815: Metode til at afgøre halogenindhold