SkipNavLinkText
menu

Opmærkningsløsninger til laboratorier

Udskrevne laboratorielabels, som er designet specifikt til at opmærke prøver, er en hjælp til at undgå tabte prøver og en masse frustration.

Undgå, at der går prøver tabt, ved at opmærke alle prøverne på laboratoriet med professionelle laboratorielabels fra Brady. De er nøjagtige, holdbare og effektive – ligesom dig. Desuden kan Brady-labels nemt designes og udskrives på laboratoriet, vil sidde godt fast på alle prøverne og forblive læsbare under behandling og opbevaring.

Holdbare labels til alle prøver


  

Der fås et bredt udvalg af speciallabels, så man kan finde en, som passer til enhver prøve og til enhver form for laboratoriebrug. Har du brug for at opmærke reagensglas med prøver og opbevare dem ved -196 °C? Det kan vores labels nemt klare. Har du brug for opmærkning af objektglas under farvningsprocessen? Det er ikke noget problem. Hvad med labels, der sidder godt fast på laboratorieglas, koniske kolber og hætteglas med mere? Du behøver ikke lede længere. Bradys labels er nøjagtige, holdbare og effektive. Ligesom dig.

Til rådighed, når der er brug for det

Når de udskrives på en transportabel eller bordplaceret Brady-printer, tværes prøvelabels ikke ud, når de udsættes for almindelige laboratoriekemikalier. Takket være tydelige udskrifter i høj kvalitet behøver du ikke længere spilde tid med at prøve på at afkode ulæselige håndskrevne labels. For hver prøvebeholder kan du næsten øjeblikkeligt have en læsbar og nøjagtig label, der sidder sikkert fast under behandlingen, klar, når de designes med Brady Workstation-appsene og udskrives på en kompakt Brady-printer på dit laboratorie.

Sortér prøver efter farve

BradyJet J2000-farvelabelprinteren kan udskrive enhver farve på holdbare labels til laboratorieprøver. Ved at oprette farvekoder kan laboratoriespecialister hurtigt genkende prøvekategorier. Med mere end 16 millioner farvevarianter kan brugerne skifte farve hver dag eller bruge forskellige farver til forskellige formål, lagerplaceringer eller efter vigtighedstyper, afhængigt af laboratoriets behov. Ud over farver tilbyder BradyJet J2000 også udskrivning i fotokvalitet med 4.800 dpi, så der kan tilføjes meget læsbare data eller stregkoder, som en pålidelig scanner ikke kan fejllæse.

Labcolourtubes

Hurtig opsætning

Bradys specialister kan hjælpe dig med at vælge de mest effektive labels, apps, printere og scannere til dine behov. Du kan regne med os, når det gælder implementering af løsningen på dine laboratorier, helt op til automatisering af prøveopmærkningen, der kan forbindes med LIMS og integreres i eksisterende netværk. Der fås teknisk og eftersalgssupport, så du kan holde løsningerne til opmærkning af prøver opdaterede og så effektive som muligt

Videoer


Ekspertvejledning til dine behov for opmærkning på laboratorier

LabPocketBookEN

Håndbog om opmærkning på laboratorier

Få mere at vide om vores holdbare labels til opmærkning af prøver og de systemer, du kan bruge til at udskrive dem, i håndbogen om opmærkning af prøver.

Download nu
5AutomatedSteps

5 trin til automatiseret prøveopmærkning

Vi har opsummeret, hvordan man opsætter et system til automatisk prøveopmærkning på 5 nemme trin.

Download nu

Hvidbog om prøvevished

De nuværende tendenser inden for videnskab og medicin, der lover at ændre den måde, dit laboratorie drives på!

Download nu

Komplette løsninger til dine opmærkningsopgaver på laboratoriet

Hvorfor bruge udskrevne laboratorielabels?

Udskrevne laboratorielabels, som er designet specifikt til at opmærke prøver, er en hjælp til at undgå tabte prøver og en masse frustration.

Få mere at vide

Omkostningerne ved tabte prøver

Tab har forskellige konsekvenser på forskellige typer laboratorier, fra en mindre ulejlighed til en større katastrofe.

Kontakt os

Laboratorielabels

Bradys opmærkningsprodukter til laboratorier er designet til biotekniske laboratorier, landbrugslaboratorier, miljølaboratorier og kriminaltekniske laboratorier.

Få mere at vide

Opmærk reagensglas på få sekunder

Når den er forbundet med vores BradyPrinter i7100, kan applikatoren til reagensglaslabels udskrive og påsætte labels til reagensglas på få sekunder, så fagfolkene kan bruge mere tid på deres primære ansvarsområder.

Få mere at vide

Få mere at vide om fordelene ved flere løsninger til opmærkning på laboratorier

Multipurpose identification label to track laboratory samples

Kontakt os