SkipNavLinkText
menu

Muliggør sikrere maskineftersyn

Implementér Lockout/Tagout i verdensklasse med hjælp fra en global ekspert

Køb Lockout/Tagout-produkter OPDAG VORES LOCKOUT/TAGOUT-TJENESTER

Maksimér sikkerheden på arbejdspladsen, og beskyt medarbejderne med vores komplette Lockout/Tagout-løsning.

Vi samarbejder med producenter verden over for at optimere eksisterende og implementere nye lockout-programmer helt fra bunden.

Hvad er lockout/tagout?


Lockout/tagout forebygger ulykker på arbejdspladsen ved at isolere maskiner fuldstændigt og midlertidigt fra deres energikilde. Proceduren og relaterede værktøjer stopper maskinbevægelser og for tidlig aktivering af maskinen, mens indgreb er i gang.

Lockout/Tagout-løsningen kan effektivt forhindre vedligeholdelsesulykker relateret til maskinenergi og bevægelige maskindele. Derudover hjælper dens visuelle tilstedeværelse på arbejdspladsen med at fremme en stærk sikkerhedskultur, der sigter mod at sende alle medarbejdere sikkert hjem hver dag.

LoToGuideBookCover 

Hent inspiration fra vores gratis vejledning om, hvordan du bedst implementerer Lockout/Tagout.

Få den gratis vejledning!

 

Ekspertvejledning til dine lockout/tagout-behov

Effektivt lockoutprogram på 4 trin

Følg den beste globale øvelsesplanen for å lage et effektivt avlåsingsprogram.

Få mere at vide

Lockout/tagout-overholdelse

Retningslinjer for avlåsing/merking: respektere lovmessige krav.

Få mere at vide

Videoer om de bedste metoder til lockout/tagout

Se vores oplæringsprogram om lockout/tagout.

Se nu

En komplet Lockout/Tagout-implementering fra A til Z


Nem optimering af eksisterende programmer eller implementering af Lockout/Tagout-løsning i verdensklasse helt fra bunden med vores komplette tilbud. Brady kan vejlede og støtte dig, uanset hvor du vil hen med dit Lockout/Tagout-program.


 

Bedste procedurer i kategorien

Sæt sikrere maskininterventioner i gang hurtigere og med maksimal tillid ved at bruge vores Lockout/Tagout-tjenester. Du kan få en Brady Sikkerhedsekspert til at identificere alle maskinens energiisoleringspunkter på stedet og udarbejde forslag til illustrerede, maskinspecifikke og globale Lockout/Tagout-procedurer til bedste praksis.

Bedste praksis Lockout/Tagout-procedurer guider medarbejderne gennem en række trin til midlertidig og fuldstændig isolering af en maskine fra hele dens energiforsyning og til at låse den i denne isolerede tilstand, så længe der er vedligeholdelsen i gang.


Opdag vores Lockout/Tagout-tjenester 
 

Bloker adgangen til ethvert energikontrolpunkt

Adgangen til et hvilket som helst energiisoleringspunkt kan blokeres midlertidigt med vores komplette udvalg af dedikerede Lockout/Tagout-enheder.

Energiisoleringspunkter kan omfatte sikringer, knapper, ventiler, hjul, håndtag og andre systemer, der styrer strømmen af mekanisk, elektrisk, hydraulisk, pneumatisk, termisk, gravitationel og lagret energi, såvel som væsker og gasformige kemikalier, varme overflader og stoffer. Alle disse punkter kan slås fra, og adgangen låses, mens der er vedligeholdelse i gang.

LockoutTagout_Catalogue_Europe_English_pdf-thumbnail 

Ring til os for at få de bedste løsninger til din maskines energiforsyning, eller se vores omfattende katalog.

Få et komplet katalog

Optimal procedurestyring

Bevar den fulde kontrol over dine Lockout/Tagout-procedurer, selv på flere placeringer, med vores LINK360-software. Processen til at administrere, udarbejde, opdatere, gennemgå, skalere og visuelt kommunikere instruktive lockout-procedurer bliver et spørgsmål om få klik.

Udskriv nemt dine procedurer, og anvend dem på den korrekte maskine, eller send dem til relevante medarbejderes smartphones og tablets, så de trinvise procedurer overholdes, med vores LINK360-app.


Opdag Link360-software 
 

Bedste sikkerhedshængelåse i verden

Lås Lockout/Tagout-enhederne på plads nemt og pålideligt, og sikr en maskines isolerede tilstand, indtil alle vedligeholdelsesarbejdere er færdige med deres indgreb. Brady tilbyder kvalitetsprodukter med sine sikkerhedshængelåse, der kan implementeres i ethvert Lockout/Tagout-program.

Vores unikke SafeKey-hængelåse til Lockout/Tagout tilbyder 700 % flere låse- og nøglekombinationer end andre sikkerhedshængelåse på markedet. De muliggør komplicerede, fremtidssikrede Lockout/Tagout-programmer, er alle nøglebevarende og fås i optimerede versioner, der passer fuldstændigt til dine Lockout/Tagout-programmer.

Se alle muligheder i vores vejledning til valg af hængelås, ellerkontakt os for at drøfte behovene på din arbejdsplads.

PrintFace animated GIF 

Sikkerhed er en personlig sag

En sikkerhedshængelås er ofte den sidste foranstaltning til forhindring af for tidlig genaktivering af energiforsyningen og en resulterende ulykke, som påvirker de involverede personer både personligt og professionelt. Vi kan gøre hængelåsene mere personlige på flere måder, f.eks. ved at printe en persons billede direkte på låsen for at gøre det meget klart, at låsen beskytter en kollegas liv

Pålidelige, langtidsholdbare mærker

Kommunikér nemt om løbende vedligeholdelsesinterventioner med fuldt tilpassede Lockout/Tagout-mærker. Vi kan printe og tilpasse ethvert mærke med et billede – en indikation om, hvem der låste energistrømmen – et telefonnummer eller endda en dato for, hvornår indgrebet forventes at være afsluttet. Alle ønskede data er trykt på et langtidsholdbart vinylmateriale, der kan modstå varme, snavs og en række kemikalier.

Derudover kan du fuldt ud kontrollere mærkeprints med en praktisk inkjet-sikkerhedsprinter på stedet til færdiggørelse af delvist trykte eller tomme mærkematerialeruller.


KØB Lockout/Tagout-mærker
 
 

Effektivt tilbehør

Understøt den effektive brug af Lockout/Tagout på din arbejdsplads med praktisk tilbehør. Hasper giver for eksempel flere vedligeholdelsesspecialister mulighed for at tilføje deres sikkerhedshængelåse til enhver Lockout/Tagout-enhed. Brugertilpassede lockout-sæt og -lommer gør det nemt at bære standardiserede værktøjssæt og nemt at bestille dem overalt i verden. Og vores låsebokse leverer Lockout/Tagout-sikkerhed til en stor vedligeholdelsesdrift, der kan involvere flere arbejdsskift med forskellige teams.


KØB Lockout-enheder

Meget synlig værktøjsfordeling

Gør alle relevante Lockout/Tagout-værktøjer let tilgængelige på din arbejdsplads med tilpassede skyggetavler.

Skyggetavler fremmer brugen af de rigtige løsninger, og at de sættes på plads igen, når vedligeholdelsen er udført. De reducerer markant den tid, der anvendes på at lede efter værktøj, og øger tilgængeligheden af Lockout/Tagout betydeligt på arbejdspladsen. Derudover hjælper de meget synlige Lockout/Tagout-skyggetavler med at fremme en sikker arbejdskultur i ethvert arbejdsmiljø.


KØB skyggetavler & Accessories
 
 

Vi er her for dig

Brady kan vejlede og støtte dig, uanset hvor du vil hen med dit Lockout/Tagout-program. Vores komplette Lockout/Tagout-løsning inkluderer innovative hængelåse med omfattende nøgleplanlægning,særlige lockout-enheder, praktisk software og fantastiske tjenester inklusive identifikation af energikontrolpunkter og kategoriens bedste fastlæggelse af procedurer.


Opdag vores komplette Lockout/Tagout-løsning 

En erfaren, global partner

Brady Corporation er en af de største leverandører af Lockout/Tagout-løsninger. Vi samarbejder med store og hurtigt cirkulerende virksomheder om at fremme Go for Zero-ambitioner og compliance inden for sikkerhed på arbejdspladsen overalt i verden. Vi tilbyder vores globale erfaring til vores kunder ved at udnytte alle globale bedste praksis og tilpassede løsninger med vores Lockout/Tagout-tilbud for at hjælpe med at forhindre eventuelle vedligeholdelsesulykker forårsaget af maskinenergi eller bevægelige maskindele.


KONTAKT OS MED HENBLIK PÅ AT DRØFTE KRAV

Find lockout/tagout-produkter ud fra kategori

Lockout af elektrisk udstyr

Lockout af kabler

ConfinedSpaceSafetyCovers

Sikkerhedsafdækninger til lukkede rum

Lockout af ventiler og slanger

Lockout-hasper

Lockout/tagout-stationer

Hængelåse og hængelåselabels

Lockout-låsebokse til grupper

Lockout/tagout-sæt

Lockout/tagout-mærker