SkipNavLinkText
menu

Visuel Opmærkning - Scafftag

Få opmærkning på stedet med effektive materialer

Kontakt os

Forøg inspektionseffektiviteten med Scafftag's pålidelige holdere og indsatser, der kan kommunikere sikkerhedsstatusen for enhver type udstyr på brugspunktet.

Meget effektiv udstyrsinspektion

Stilladsholdere og indsatser kan kommunikere inspektionsprocedurer for bedste praksis på det udstyr, der skal inspiceres. Både holderne og aftagelige indsatser er meget tilpasselige og kan understøtte standardiseringen af inspektionsprocedurer. En QR-kode kan også udskrives på indsatserne eller holderne for at aktivere en digital inspektionsstrøm via en smartphone og Safetrak-software, komplet med styring af inspektionsplanlægning og generering af automatisk inspektionsrapport.

Klar kommunikation på brugspunktet

Når det bruges korrekt og anvendes på udstyr og i tydelig visning, Scafftag kan altid kommunikere den nyeste udstyrsstatus til enhver, der ønsker at bruge et bestemt udstyr. Mærker er tilgængelige for næsten ethvert værktøj eller udstyr, herunder stiger, stilladser, bor, køretøjer og motorer. Inspektionsposter på mærker indlæg viser hvornår udstyr blev betragtet som egnet til brug. Når udstyr mislykkes inspektion, kan inspektøren fjerne indsatsen for at vise en klar 'Brug ikke' -meddelelse på mærker holder. På denne måde hjælper Scafftag med at forhindre dyre arbejdspladsen ulykker som følge af brug af uegnet udstyr.

Ekstremt robust og pålidelig

Stilladsholdere og indsatser er designet til at vare under ekstreme udendørs forhold. Holdere er lavet af ABS eller Nylon og vil sjældent gå i stykker. Polypropylenindsatserne tåler vand, olie og snavs, mens de stadig er lette at skrive på. Både holder og indsats kan modstå langvarig UV-eksponering for at forblive læselig på byggepladser.

Find produkter til visuel opmærkning ud fra kategori

Tilbehør

Rengøring

Fabriksmaskineri og -værktøj

Processer og rørledninger

Køretøjer

Arbejde i stor højde

Arbejdspladskontrol