SkipNavLinkText
menu

Marineindustrien

Minimer risikoen. Maksimer effektiviteten. I havnen og på havet.


Få vores vejledninger Få en prøve

Gør skibs- og platformsvedligeholdelsesindgreb sikrere og mere effektive med pålidelige og kompatible sikkerhedsidentifikationsløsninger. Brady Corporation tilbyder et bredt udvalg af holdbare opmærknings- og sikkerhedsværktøjer til at hjælpe effektive medarbejdere med at foretage hurtige maskineftersyn på en sikker måde.

Sikkerhed - Beskyt besætningen


Begræns sikkerhedsrisici og undgå ulykker på din arbejdsplads for kolleger og entreprenører med klare og pålidelige sikkerhedsløsninger.

Bevægelige dele, restenergier, for tidlig aktivering af maskinen, glid og fald: vedligeholdelsesindgreb kan være ekstremt risikable, hvis de ikke er ordentligt forberedt. Beskyt hele din besætning, og hold den i drift med sikkerhedsløsninger, der begrænser risici i forbindelse med bevægelige maskindele og maskinudslip.


 

Neutraliseret maskinenergi, velidentificerede rør og effektiv spildkontrol gør det muligt at undgå risiko og potentielle ulykker for vores vedligeholdelsesteam. Vi er alle i samme båd, nogle gange flere uger i træk. Det betyder, at enhver undgået risiko er en gevinst, både på et personligt og professionelt plan.

 

Sikkerhedsskilte
 

Vejled og beskyt personer på en nem måde


Find skilte til sikkerhed i havmiljøer

Rørmærker
 

Gør vedligeholdelse af rør nemmere


Find rørmærker

Gulvmærker
 

Gør arbejdspladsen mere effektiv


Find gulvmærker

Visuel Opmærkning
 

Fremmer sikker brug af udstyr


Find visuel opmærkning

Lockout/Tagout
 

Sikrere maskineftersyn


Find Lockout/Tagout-produkter

Udslipskontrol
 

Undgå miljøskader


Find udslipskontrol produkter

Identifikation - Ingen tid at spilde


Hvis du står over for flere identifikationsudfordringer i forskellige daglige arbejdsprocesser, har vi brugervenlige løsninger til dig.

Intet skib og ingen platform bliver i havn eller under vedligeholdelse længere end nødvendigt. Minimering af risikoen og maksimering af effektiviteten giver mulighed for store vedligeholdelsesindgreb, der får kapitalaktiver igennem tolden på den mest optimale måde.


 

At være i stand til præcist og hurtigt at identificere enhver komponent eller ethvert kabel, der skal udskiftes, gør en enorm forskel for, hvor hurtigt marinekapitalaktiver kan komme på have igen. Det inkluderer tilføjelse af markering på de nye komponenter for sikre, at de kommer sikkert og effektivt ombord. Vores foruddefinerede inspektionsskabeloner for identificerbare komponenter og vores evne til at skabe en lang række forskellige skilte og markeringer på arbejdsstedet, gør at vi fuldt ud kan opfylde vores kunders krav.

 

Opmærkning af kabler
 

Find hurtigt det rigtige kabel


Find labels til ledninger og kabler

RFID-labels
 

Nem sporing af værktøj


Find RFID-labels

Modstandsdygtige labels
 

Sørg for, at objekter er opmærkede på havet


Find modstandsdygtige labels i havmiljøer

Udendørs labels
 

Identifikation udendørs i op til 12 år


Find udendørs labels

Metalliske labels
 

Kan overleve udendørs i 30 år


Find metalliske labels

Udskrivning på stedet - Dine specifikationer


Hvis du har brug for skilte og etiketter hurtigt og på en fleksibel måde, så prøv vores praktiske design & printløsninger.

Vores marineidentifikationsløsninger kan tilpasses fuldt ud og kan tilpasses forskellige specifikationer. Vores skilte og markeringer, enten fortrykte eller færdiggjorte på stedet, er designet til at modstå olie, fedt, vejrlig og salt. De er testet i henhold til internationale standarder med henblik på vedhæftning og læselighed i 12 år under marineforhold. Vores komplette tilbud inkluderer halogenfri og fotoluminescerende selvklæbende identifikationsløsninger og aluminiumsplader af enhver form og størrelse, der alle overholder EUs derektiv om marineudstyr og IMO.


Design dine egne labels, mærker og skilte
 

Vælg de apps, du skal bruge


Udforsk Brady Workstation

Udskriv dine egne labels, mærker og skilte
Benchtop Printer Comparison 

Mere fleksibel opmærkning


Udforsk vores DIY-løsninger

Hvordan har det hjulpet andre virksomheder?

Læs vores casestudies!

Downloads

Opdag flere identifikations- og sikkerhedsløsninger

Opmærkningsløsninger til skibe

Sørg for, at skibe er sikre og fungerer effektivt med brugervenlige opmærkningsløsninger, som kan minimere risici og maksimere effektiviteten under vedligeholdelse.

Få vores gratis skibsidentifikationsguide