SkipNavLinkText
menu

Mere effektiv plukning med gaffeltrucks
ved hjælp af RFID-labels

Casestudy

RFID Intelligent mærkning

Lagre og logistikvirksomheder kan øge effektiviteten af plukning med gaffeltrucks markant ved hjælp af RFID-labels.

Udfordringen: Forbedring af effektiviteten for plukning med gaffeltrucks

Intern logistikkontrol er stadigvæk ofte baseret på arbejdsgange med papir og blyant samt udskrifter fra ERP-systemer og systemer til lageradministration (WMS). Disse tidskrævende procedurer koster mange penge, har mange ulemper og medfører ineffektive arbejdsprocesser som f.eks. forkert placering af produkter, og at gaffeltrucks køres tilfældigt omkring. Så hvordan bliver man fri for dem, samtidig med at man bevarer kontrollen over den løbende drift?

Løsningen: Brugertilpassede RFID-labels og integrerede gaffeltruckscannere

RFID kan være en hjælp til hurtigt at lokalisere gaffeltrucks. Registreringen af deres placering kan foregå løbende og i realtid eller på afgørende steder som f.eks. ved zoneændringer, eller når artikler scannes, samles op og læsses af. De genererede data muliggør kontrol af opsamlings- og aflæsningsstedet, effektiv ruteberegning og ruteregistrering.

Herudover kan gaffeltrucks også udstyres med registreringsudstyr til at aflæse RFID-emballagelabels på paller, kasser eller containere på dit lager. Brady kan levere deres L-2588-26B UHF-RFID-label til emballage med en justerbar aflæsningsrækkevidde på op til 10 meter. De kan programmeres på stedet med en RFID-printer, som både kan udskrive og programmere, hvilket også gør det muligt at føje en stregkode eller et serienummer til labelen. Faste RFID-scannere kan konfigureres til at registrere hele lagerbeholdningen, og disse data kan automatisk sendes til software til aktivadministration, som er forbundet til virksomhedens ERP-system. Dette udstyr muliggør automatisk scanning og registrering af de artikler eller transportmidler, som bevæges rundt på lageret, f.eks. paller, kasser og containere. Manuelle scanninger, og de resulterende hyppige stop af gaffeltrucken, undgås, og førerne kan koncentrere sig fuldt ud om at køre.

RFID-løsninger til sporing af gaffeltrucks giver et nøjagtigt og opdateret overblik over interne logistiske bevægelser via automatisk lokalisering og læssekontrol. Via registrering af ruter er du i stand til at organisere dine kørsler så effektivt som muligt.

RFID warehouse

Resultater: Smarte gaffeltrucks

Smarte gaffeltrucks understøtter problemfri og effektiv ordreplukning og reducerer antallet af lageropgørelser markant. De anvendte teknologier er RFID-placeringsregistrering, automatisk læssekontrol, trådløs kommunikation og kontrol af førerne via en indbygget PC med berøringsskærm. Disse teknologier kan markant øge effektiviteten på alle større lagre med gaffeltrucks.