SkipNavLinkText
menu

Hurtig opmærkning af elektriske kabler
under konstruktion af datacenter

Casestudy

Brand/Besamandla er underleverandør specialiseret i elektroteknik og har leveret komplette serviceydelser til den industrielle og kommercielle sektor samt infrastruktursektoren i de sidste 50 år. Virksomheden arbejder for en lang række brancher, lige fra offentlige myndigheder til veletablerede kunder, mineselskaber og ejendomsudviklere.

Udfordringen: Hurtig og pålidelig kabelopmærkning i en række farver

Brand/Besamandla havde hårdt brug for en pålidelig opmærkningsløsning for at holde tidsplanen for konstruktionen af et datacenter i Cape Town. Løsningen skulle være let at bruge og tilgængelig i en række forskellige farver for hurtigt at kunne skelne mellem opmærkede strømkabler. Desuden havde Brand/Besamandla brug for at indhente deres kundes godkendelse af den opmærkningsløsning, der ville blive anvendt.

Løsningen: Pålidelige kabelmærker, som var nemme at udskrive i mange forskellige farver

Brady foreslog B-7643 halogenfri mærker og B-7696 ledningsmærker i vinyl. B-7696 blev tilbudt i grøn, gul, hvid og en brugertilpasset pink farve. Brady placerede vareprøver på en oversigtstavle og leverede tekniske dataark til hver løsning for at lette godkendelsen fra Brand/Besamandlas kunde.

For at tilføre yderligere fleksibilitet i opmærkningen tilbød Brady deres BradyPrinter i3300-industrilabelprinter og BMP71-labelprinteren, som begge kan udskrive B-7643- og B-7696-labelmaterialerne

BradyPrinter i3300-industrilabelprinteren kan udskrive B-7643 og B-7696 i store mængder og med høj hastighed på byggepladsen. Systemet er fuldstændigt problemfrit og let at betjene. Labeldata kan let importeres for at muliggøre hurtig udskrivning af store mængder materiale, og et bredt udvalg af mærker, selvklæbende labels og ledningsmærker kan udskrives til opmærkning af kablerne. Desuden kan BradyPrinter i3300 også udskrive aktivlabels samt sikkerhedsskilte og facilitetsskilte. Labelmaterialet kan udskiftes og være klar til udskrivning på 20 sekunder takket være automatisk kalibrering og automatisk labelkonfiguration udløst af smart chips til labelforbrugsvarer.

i3300 printer
B-7643 halogen-free tags

The BMP71-labelprinteren er den ultimative bærbare Brady-printer. Den kan udskrive udstansede eller kontinuerlige labels, inklusive brugertilpassede og fortrykte labels, op til 50,8 mm bredde. Et komplet tastatur giver mulighed for hurtig indtastning med begge hænder, og en stor farveskærm giver en komplet forhåndsvisning af labels.

B-7643 halogenfri mærker er kabelmærker i termoplast, polyether og polyurethan, som opfylder kravene til halogenfrit materiale i henhold til IEC 61249221 (2003-11). I tilfælde af brand eller kraftig varme udvikler mærkerne ikke skadelig halogengas. B-7643 fås i hvid, rød, gul, orange og sort.

B-7696-indlæg er ledningsmærker til generel brug i vinyl, som kan bruges til en række forskellige opmærkningsformål. De opfylder kravene til brændbarhed i henhold til UL94V0.

Resultater: Ingen problemer med kabelopmærkning

Brand/Besamandla spilder ikke tid på at bekymre sig om løsningerne til kabelopmærkning. Brady dækker deres behov med pålidelige mærker, labels og printere, oplæring og teknisk support hos kunden samt et stort udvalg og lager til at imødegå enhver udfordring, der måtte opstå hvor som helst i verden.