SkipNavLinkText
menu

RFID-læsere

Gør det usynlige synligt.


FIND RFID-læsere FÅ DEN GRATIS VEJLEDNING

Gør det usynlige synligt. Du har ikke længere brug for en sigtelinje til at identificere og lokalisere dine aktiver. Med vores RFID-læsere vil du med stor nøjagtighed og hastighed se ethvert RFID-mærket aktiv inden for rækkevidde.

Stationære læsere


Brady FR22 stationær RFID-læser

Brady FR22 stationær RFID-læser er kerneenheden i en ny tilgang til stationære RFID-systemer med brede kommunikationsmuligheder og et modulært design. FR22 er en vigtig byggesten til forskellige track & trace-løsninger og intelligente fremstillingsløsninger.

KØB NU

Brady BFA

Brady BFA er en avanceret stråleoverheadantenne med 28 softwarestyrede stråler og en integreret bevægelses- og retningsdetekteringssensor. Alle stråler kan aktiveres til den højeste RFID-aflæsningsdækning og nøjagtighed, eller specifikke stråler kan aktiveres for at definere et begrænset detektionsområde.

KØB NU

Brady GA30

Brady GA30 er en universel antenne med en meget høj vinding, der er ideel til barske miljøer, hvor der er behov for IP-klassificering. Denne antenne kan monteres direkte på alle overflader – også metal – uden at gå på kompromis med UHF RFID-læseydelsen.

KØB NU

Håndholdte læsere


Brady RFID HH83 og HH83 RFID ACD

Den almindelige HH83 kan anvendes til at scanne stregkoder, NFC- og HF RFID-labels, mens HH83 RFID ACD anvendes til at scanne stregkoder, NFC-, HF- og UHF RFID-labels.

Brady RFID HH85 RFID ACD

Brady HH85 RFID ACD er en mere robust version af Brady HH83 RFID ACD. De deler de samme specifikationer som HH83 med hensyn til hukommelse og CPU og leveres derudover med gummikofangere og et pistolgreb, hvilket gør dem til meget solide og faldsikre Læsere.


Brugertilpassede læserapps eller -software


Se RFID-data på præcis den måde, du har brug for – med specialudviklede læserapps eller -software. Oplev den fulde effekt med RFID-data, der er nemme at indsamle og fuldt ud tilpasset til dine forretningsprocesser, og som åbner op for det næste effektivitetsniveau for din virksomhed.


KONTAKT OS FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER

Hvordan har det hjulpet andre virksomheder?

Læs vores casestudies!

Oplev vores komplette RFID-løsning!