SkipNavLinkText
menu

Meget effektiv forsendelse og installation af medicinsk udstyr med RFID

Casestudy

RFID Intelligent mærkning

En maskinbygger kan få medicinsk udstyr afsendt og installeret hurtigere med brugertilpassede RFID-labels.

Udfordringen: En markant forbedring af den logistiske effektivitet

En maskinbygger ville forbedre sin kundeservice og samtidig reducere omkostningerne. Virksomheden var på udkig efter en partner til at hjælpe med at implementere en løsning til understøttelse af hurtige, komplette forsendelser af medicinsk udstyr og til at opnå hurtigere installation på hospitalerne.

Løsningen: Sporing af forsendelser og installation med brugertilpassede RFID-labels

I samarbejde med en partner præsenterede Brady en komplet og effektivcomplete and efficient logistikløsning, som var understøttet af RFID. Brady tilbød RFID-labels og printere, som både kan udskrive og programmere, og vores partner tilbød brugertilpasset software og scannere.

Brady valgte deres L-2588-26B-RFID-label og tilpassede størrelsen af hver label til det ønskede A5-format. Der blev integreret et passende RFID-indlæg, som gav en aflæsningsrækkevidde på op til 10 meter, og hver label blev udstyret med et akrylbaseret klæbemiddel. Labelerne kan programmeres og udskrives af kunden ved hjælp af RFID-printere, som både kan udskrive og programmere, fra Brady. Der føjes labels til alle pakkerne med komponenter til de medicinske apparater, når de plukkes på maskinbyggerens lager. Derfor er det ikke længere nødvendigt at se hver enkelt komponent for at identificere dem, og de kan identificeres på større afstand.

RFID-scannerporte bruges til at tjekke hver pakke med komponenter i forhold til forsendelseslisterne i vores kundes ERP-system. Forkerte komponenter kan nemt filtreres fra, og systemet viser også eventuelle manglende komponenter og bekræfter, at forsendelsen er komplet.

rfid label
scanner

Ved ankomsten hos slutbrugeren eller hvor som helst i logistikkæden kan man hurtigt tjekke, om forsendelsen er komplet, ved at gå rundt om lastbilen med en RFID-scanner. Pakkerne med komponenter kan aflæsses mere effektivt, fordi RFID-labelerne og den brugertilpassede software viser, hvor deres indhold skal opsættes. Det gør installatørerne i stand til at organisere pakkerne med komponenter effektivt under aflæsningen.

Installatørerne bliver også vejledt i den rigtige rækkefølge for installationen via softwaren og RFID-labelen på hver af pakkerne. Nærhedsalarmer er en hjælp til at finde de mindste pakker med komponenter, som er nødvendige for hurtigt og resolut at få hospitalets nye medicinske udstyr i drift.

Resultater: Medicinsk udstyr kommer hurtigere i drift med brugertilpassede RFID-labels

Medicinsk udstyr kan nu komme i drift meget hurtigere på hospitaler vha. RFID. Effektivitetsforbedringerne starter med hjælpen til at sikre komplette forsendelser af pakker med komponenter til medicinsk udstyr til et hvilket som helst hospital i verden. Installatørerne behøver ikke længere at se hver enkelt af de hundredvis af pakker med komponenter og kan i stedet for bruge nærhedsregistrering vha. brugertilpasset software og RFID-scannere samt RFID-labels, der kan udskrives i virksomheden.