SkipNavLinkText
menu

Standardiseret opmærkning på datacentre

Casestudy

På en stor bilproducents datacenter bruges en standardiseret opmærkningsmetode med kvalitetslabels til at hjælpe med at undgå nedetid og understøtte høje serviceniveauer.

Udfordringer: Reducering af risici for servernes oppetid

Forventningerne til datacentres oppetid er høje, og mange vigtige funktioner er afhængige af dem. Standardisede, tydelige og holdbare labels er vigtige til at opmærke racks, servere og kabler for at eliminere risiciene for at frakoble et forkert kabel.

Løsninger: Tydelige og holdbare labels, som sidder godt fast

Brady foreslog deres B-425-, B-427- og B-461-labels. De er lavet af underlag og klæbemidler til industriel brug og er designet til at sidde godt fast på kurvede overflader som uskærmede parsnoede og andre former for kabler, som bruges i datacentre.

Desuden gør Brady Workstation-apps til labeldesign teknikere i stand til at designe og tilpasse de nye labels på blot få trin fra deres bærbare computer, smartphone eller tablet. Designene er nemme at udskrive med Bradys håndholdte BMP61-labelprinter, mens man bevæger sig rundt mellem datacentrets racks, eller også kan der udskrives større mængder med en BradyPrinter i7100-industrilabelprinter der ikke fylder det store, på stedet.

Brady tilbød også rådgivning på stedet for at hjælpe med standardiseringen af labels og med kundens tilgang til opmærkning i datacentret.

BRADY BMP61 Portable Labelprinter

Resultater: Undgåelse af fejl ved kabelforbindelser

De nye labels og opmærkningsløsninger sidder godt fast på kabler og komponenter, hvilket er en hjælp til at undgå fejl ved forbindelse af kabler og til at understøtte datacentrets oppetid og serviceniveauer. Design, udskrivning og påsætning af labels er også meget praktisk og nemt at standardisere..