SkipNavLinkText
menu

Heatex kabelmærker (HCM) B-7643:
udskrivning af kabelmærker uanset hvor du er

Få en prøve Få produktoplysningerne

B7643rollscolours

Brady Corporations nye, effektive halogenfri B-7643-kabelmærker uden klæbestoffer er en økonomisk og praktisk løsning til opmærkning af tykke kabler og kabelbundter i krævende miljøer. Med B-7643-kabelmærket, som kan udskrives på arbejdspladsen vha. bordplacerede printere med høj kapacitet og i marken vha. transportable printere, får virksomheder inden for energiudvinding, telekommunikation, informations- og kommunikationsteknologi, luftfart, offentlig transport og forsvar enestående fleksibilitet.

B7643HCMcabletag

Udskrivning på arbejdspladsen og i marken

Med det nye halogenfri kabelmærke får man større fleksibilitet i forbindelse med opmærkning af tykke kabler og kabelbundter. Der kan udskrives store mængder af holdbare kablemærker på arbejdspladsen vha. en bordplaceret printermodel, mens man kan bruge en transportabel printer i marken til hurtigt at opmærke uidentificerede kabler med samme slags mærker. Blandt de printere, som er kompatible med B-7643-mærket, er transportable labelprintere som BMP61- og BMP71-printerne samt bordplacerede systemer som BBP12-, BBP33- og BP PR+-labelprinterne. Det gør det nye B-7643-kabelmærke til en fantastisk tilføjelse til Bradys komplette udbud af løsninger til holdbar kabelopmærkning. Det gør det nye B-7643-kabelmærke til en fantastisk tilføjelse til Bradys komplette udbud af løsninger til holdbar kabelopmærkning.

 

Økonomisk

B-7643-kabelmærket er designet med fokus på minimalt spild. Kabelmærkerne ligger ikke på en liner, og der genereres derfor minimalt restmateriale efter brug. Mærket kan nemt tages af en materialerulle og kan fastsættes med kabelbindere.

Technical data available

Bradys laboratorier til test af labels har udarbejdet et komplet ark med tekniske data for det nye halogenfri B-7643-kabelmærke, som kan fås fra www.bradyeurope.com/tds. Arket med tekniske data inkluderer de standarder og regulativer, som mærket overholder, som f.eks. RoHS 2011/65/EU og IEC 61249-2-21 om halogenfrie produkter, samt de testmetoder, der er anvendt i overensstemmelse med DIN, ASTM og militære specifikationer. Disse data vil være en hjælp for virksomheder, som ønsker at inkludere det nye halogenfrie kabelmærke i deres opmærkningsløsninger, eller som ønsker at fastsætte brugen af det i forskellige situationer.


Info

 Klik her for at se et overblik over Heatex kabelmærker (HCM) B-7643