SkipNavLinkText
menu

M211-labelprinter

Design. Forhåndsvisning. Udskrivning. Alt sammen direkte fra din telefon.


Oplev printeren Se vores labels

Design, forhåndsvisning og udskrivning, direkte fra din telefon. Den enkle og intuitive M211 er bygget til arbejdspladsen, kan køre hele dagen på en fuld opladning og kan modstå fald, stød og tryk. Aldrig tidligere har en bærbar printer på startniveau kombineret alle disse fordele i en enkelt nyskabende enhed.

Enkel. Nem. Intuitiv


Design, forhåndsvis og udskriv problemfrit labels fra din velkendte smartphone, og opret hurtigt forbindelse til en pålidelig printer til industriel brug. Ingen anden telefonstyret labelprinter i dag byder på de samme muligheder for labeldesign som M211-labelprinteren.

 • Design, forhåndsvis og udskriv selv komplekse labels med vores brancheførende Ekspreslabels-app
 • Opret nemt labels med data fra dine eksisterende regneark
 • Arbejd effektivt ved at gemme labeldesigns og hurtigt dele dem med kolleger
 • Opret problemfrit forbindelse til din printer via Bluetooth 5.0
 • Tjek printerens integrerede LED-indikatorlamper for at kontrollere batterilevetid, forbindelse og resterende antal labels
 

Påfør labels én gang med labels med fast størrelse og kontinuerlige labels


 

Vælg mellem mere end 90 kassetter, fyldt til bristepunktet med pålidelige, gennemprøvede og specielle labelmaterialer, som sidder godt fast og forbliver læsbare på enhver overflade i ethvert miljø.

 • Som noget ret unikt for en basisprinter kan du ikke blot udskrive kontinuerlige labels, men også labels i faste størrelser, så du kan opnå konsistent labelstørrelser med afrundede hjørner til komponenter og mindre labelspild, når du opretter kabellabels.
 • Brug altid den bedste label til dit formål ved at vælge imellem mere end 90 kompatible kassetter med pålidelige labelmaterialer til industriel brug.
 • Hav tillid til din opmærkning ved at bruge pålidelige labels, der sidder fast på kabler og komponenter, og som kan modstå kulde, varme, fugt, vejrforhold og andre påvirkninger. Der fås ark med tekniske data, som indeholder testresultater for labels, til alle materialer.

Forbliver frisk og effektiv på enhver arbejdsplads


Klar til at udskrive labels hele dagen med en letvægtsenhed, et stærkt batteri, kassetter lige til at sætte i og en integreret automatisk cutter. Overlever fald, tryk og stød.

 • Udskriv op til 300 labels på en enkelt batteriopladning
 • Skift hurtigt labelkassetter med et drop-lock-udskrivningssystem
 • Bærbart, kompakt udskrivningssystem på 0,5 kg
 • Det er ikke nødvendigt at være ekstra forsigtig, fordi printeren kan klare fald fra 1,8 meters højde, tryk på 110 kg og stød i henhold til militære specifikationer

.

Labels på din måde! Fra din telefon eller med en enkelt enhed. Valget er dit!


Robust. Smart. Driftsikkert. To brancheførende muligheder, der anvender de samme materialer, samme printerpatroner. Her er det unikke:

M211 Bærbar labelprinter med Bluetooth®

 

Du foretrækker måske en robust, kompakt labelprinter, der kan klippes på bæltet og styres af en brancheførende app på din smartphone.


Oplev den helt nye M211-labelprinter

M210 Håndholdt labelmaskine

 

Det kan være, du ønsker at arbejde med et enkelt printsystem, komplet med indbyggede labeldesignguider.


Oplev M210-labelprinteren
Uanset hvad, har vi, hvad du skal bruge!

SAMMENLIGN ALLE BÆRBARE PRINTERE

.

Priser


Mere til din printer

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov? Kontakt Brady eller din Brady-distributør for at komme i gang.

Downloads & Support

Find de seneste produktopdateringer, vejledninger, selvstudier, printerdrivere, produktdemonstrationer og meget mere til din Brady-printer.

Brady support

Kundesupport

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov?

Kontakt os

Printerregistrering

Registrer din printer for at få produktopdateringer og hurtig adgang til teknisk support.

Registrer din printer

Teknisk support

Kontakt vores eksperter, hvis du har et teknisk problem.

Teknisk support