SkipNavLinkText
menu

Opmærk reagensglas på få sekunder

Øg laboratoriets produktivitet med automatiseret opmærkning af laboratorieprøver

Anmodning om printerdemonstration

Automatiser opmærkningen af reagensglas for at øge produktiviteten på dit laboratorie. Når den er forbundet med vores BradyPrinter i7100, kan applikatoren til reagensglaslabels udskrive og påsætte labels til reagensglas på få sekunder, så fagfolkene kan bruge mere tid på deres primære ansvarsområder.

  • Øg laboratoriets produktivitet: Udskriv og påsæt labels på få sekunder på reagensglas med eller uden låg med en diameter på mellem 10 og 17 mm og i længder fra 38 op til 105 mm. De opmærkede glas kan fjernes manuelt eller automatisk skubbes ud i en bakke. Udskrivning med en udsløser vha. en fodpedal, sensor eller programmerbar kontrolenhed.
  • Holdbare prøvelabels: Vores speciallabels til laboratorier sidder godt fast og forbliver intakte under hele prøvebehandlingen og -opbevaringen. Labels tværes ikke ud, når de udsættes for typiske laboratoriekemikalier, når de er udskrevet med Bradys gennemtestede blæk.
  • Design nemt dine labels: Design hurtigt skabeloner til labels til prøvebeholdere med Brady Workstation Lab Suite-apps. Importér data fra Excel, opret stregkoder, og tilføj menneskelig læsbar tekst med ganske få klik.

Få detaljerede produktoplysninger

Brady support

Kundesupport

Har du brug for hjælp til at finde den labelprinter eller printermodel, som passer bedst til dine behov?

Kontakt os

Printerregistrering

Registrer din printer for at få produktopdateringer og hurtig adgang til teknisk support.

Registrer din printer

Teknisk support

Kontakt vores eksperter, hvis du har et teknisk problem.

Teknisk support